Printable View
سلام خدمت دوستان گلم
من توی کویر حدود 10تا عکس از یک نقطه راه شیری دارم،برنامه ای هست که اتومات مرج کنه و یه تصویر عالی بده؟
با فتوشاپ چطوری می تونم راه شیری بکشم بیرون از دل عکس ایا نیاز به تلفیق هر ده عکس هست؟
درود،
بله دوست عزیز فتو شاپ این کار رو براتون انجام میده. از منوی file گزینه automate رو انتخاب کنید و سپس photomerge رو انتخاب کنید.
میتونید هر ده عکس رو با هم ترکیب کنید. البته بنده اطلاعی ندارم که نوردهی های این ده عکس برابر هست یا نه که اگه برابر نباشه میتونید به جزئیات بیشتری از راه شیری دست پیدا کنید. (چیزی شبیه به عکسهای HDR)
گوگل کنین how to merge star photosنقل قول:
من توی کویر حدود 10تا عکس از یک نقطه راه شیری دارم،برنامه ای هست که اتومات مرج کنه و یه تصویر عالی بده؟
سلام
بهتر بود در بخش عکاسی نجومی و یا سوالات عمومی عکاسی مطرح می کردید.
برای نمایان شدن جزئیات راه شیری نیاز به ویرایش دارید و استک کردن تعدادی عکس برای کاهش نویز استفاده میشه.اینطور نیست که با استک کردن تعدادی عکس با جزئیات کم به یک عکس با جزئیات زیاد برسید.معمولا در عکاسی نجومی مثل راه شیری برای ثبت بیشتر جزئیات نیاز به نوردهی زیاد و ایزوی بالا است و چون در این پروسه نویز عکس زیاد می شود بهتر است چند عکس گرفته شود و با یکدیگر ترکیب شده و در نهایت به یک عکس بدون نویز رسید.
در این تاپیک آقای سهیل شهبازی عزیز این روش رو در یک ویدئو توضیح دادن:
http://forum.akkasee.com/f18/t21711-3.html
البته برای عکسهای نجومی روش ها و نرم افزارهای تخصصی هم وجود داره ولی من از همین روش برای راه شیری استفاده کردم و بسیار خوب جواب داده:
فایل پیوست 74562
موفق باشید
تشکر از همه دوستان
درود
ده عکس را روی هم قراره بندازید؟
برای چه منظوری؟
بنظرم بهتره در بخش عکاسی نجومی تصویرتون را آپ کنید تا بهتر بشه روی آن مانور داد و بحث را ادامه داد!
با یک تصویر هم می شود جزئیات بسیار زیادی از دل تصویر خارج کرد که البته نیازه به کمی تخصص و پردازش روی تصویر داره!
اراتمند
فایل پیوست 74597
قسمت نورانی سمت راست آلودگی نوری نیست، عکس کمی بعد از غروب آفتاب گرفته شده به همین دلیل افق هنوز کاملا تاریک نشده بود