جناب شاهوند بابت اشتراك عكس هاي زيباتون ممنونم
در مورد پست 2788 به نظرم اگه رتوش صورت ملايم تر انجام مي شد زيباتر بود.الان صورت خيلي ماسكه و مصنوعي شده
موفق باشيد
جناب شاهوند بابت اشتراك عكس هاي زيباتون ممنونم
در مورد پست 2788 به نظرم اگه رتوش صورت ملايم تر انجام مي شد زيباتر بود.الان صورت خيلي ماسكه و مصنوعي شده
موفق باشيد
منبع نور پنجره
سلام
عذر میخواهم , یک سوال برام پیش آمده :
عکس ها فقط در تاپیکهای خاصی باید تایید شن تا نمایش داده بشن یا توی کل فروم همه عکس ها چک میشن ؟
اگر تو کل فروم اول باید تایید بشه , چرا عکس پست 2783 نمایش داده شده؟
یک پیشنهاد دارم , اگر امکان داره عکس هایی که تایید نشدن توی یک تاپیک با عنوان " عکس های تایید نشده" قرار بگیرن تا دوستداران نقد و در نهایت رفع اشکال کنن .بدین ترتیب شاید خیلی از اشکالات رایج اصلاح بشه , تاپیک اصلی هم شلوغ نمیشه
شرمنده بابت آفتاپیک
سلام
قبلا عکسهای ارسالی در تاپیک عکسهای شما نیاز به تایید مدیران داشت . با تصمیم مدیریت که در این پست اعلام شد دیگه نیاز به تایید نداره و عکسهای ضعیف و فاقد کیفیت فنی لازم حذف خواهد شد
وقتی آنچه را دارید می بخشید ، آنچه را نیاز دارید به دست خواهید آوردپیمان هاشم زاده
سلام.اگر ایرادی به نظرتون میرسه دریغ نکنید ، تشـــکر
سایه تند کنار بینی....
سلام
فضای خالی بالای عکس زیاده. کل گردن و بخش بزرگی از قسمت سمت چپ صورت اور اکسپوزه و در مقابل طرف دیگر صورت تقریبا نور مناسبی نداره. رنگ عکس و رنگ صورت و پوست سوژه خوب از آب در نیومده. ویگنت روی تصویر مناسب نیست و به نظرم اگر قصد ایجاد تمرکز بیشتر روی صورت سوژه را داشتید فقط از نور بکگراند استفاده می کردید که به نظرم در اینجا اون هم نیاز نبود. به چروک های روی لباس هم باید نظری داشته باشید. لکه های روی تصویر از چی حاصل شده؟
جسارت من را می بخشید. منتظر دیدن عکس های بهتر از شما هستیم.
جناب مومنی این واتر مارکتون کادر بندی عکسا تحت شعاع قرار میده!!!منبع نور پنجره
پیروز باشید.
سید میثم نوربخش
اطراف اصل ویگنت نرم افزاری ایجاد نشده.نور پشت سوژه هم با فلاش هست.
والا با مانیتور من خیلی اور اکسپوز نسیت.فکر کنم کالیبره باشه مانیتورم.
منظورتون از لکه چی هست ؟ متوجه نشدم؟لکه های روی تصویر از چی حاصل شده؟