علی باقرزادهCanon EOS 50D
EF 70-200 F4 L USM - Canon 24-70 2.8 L USM
Sigma 10-20 EX DC HSM - EFS 18-55
آقاي محمدي عزيز، بزرگترين مشکل عکس پست 353 رو کسي نگفت، استفاده از فاصله کانوني 27 ميليمتر،حسابي صورت رو دچار اعوجاع کرده، بهتره پرتره هاتونو با اون لنز کيت، فقط با 55 بگيريد.
از دید بنده خدا از پشت بوم!
۸۰-۲۰۰ سابق
ویرایش توسط rezakh : Thursday 30 August 2007 در ساعت 20:06
واقعا عجیبه !!!
جناب خلیلی فکر می کنید خدا از این زاویه با این دید کور از این بالا و ...
والا چه عرض کنم !
جناب خلیلی من هم با این عنوان مشکل دارم در صورت امکان عنوان عکستونو عوض کنید ...از دید خدا!
متشکرم ...
--------------------------------------------------------
اما یک پرتره سینمایی وچند تا نکته
یکی اینکه غیر از محمد منتظری کسی دیگه تو کار فیلم و سینما این طرفا نیست ؟؟
و نکته مهم دیگه حضور امیر خان محبیه که با استقبال شدید اعضا روبرو شده ( از روی Tnx ها فهمیدم ) که خوشحال میشیم عیبو ایراد کار رو ذکر کنند تا بیشتر از تجربیاتشون استفاده کنیم .
محمد فخار
Canon EOS 400D
Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
LowePro Off Trail 1 l Hamma Backpack
سلام دوستان
بعد از اينكه حدودا 50 پست اخير رو دنبال كردم و يه چيزهاي كوچولو از عكاسي پرتره ياد گرفتم، زدم خيابون و چند تا عكس گرفتم كه فعلا 2 تا از عكسها رو ميزارم و از شما عزيزان صاحب نظر خواهش دارم كه راجع به اين كارها منو راهنمايي كنيد و البته عيب كارهاي منو بگين
اولين عكس با عنوان سرباز هستش كه توسط 2 نرم افزار فتوشاپ و لايت روم ويراش كردم و التبه به علت اينكه حجم عكس رو كم كردم يه خورده كيفيت عكس اومده پايين
عكس اول : سرباز ---- ويرايش شده
عكس اول : سرباز ---- بدون ويرايش
عكس دوم : دو دوست ---- ويرايش شده
عكس دوم : دو دوست ---- بدون ويرايش
بازهم ميگم، من اصلا عكاسي بلد نيستم و تمام عكس هاييي كه ميزارم بصورت تجربي هستش كه از اين سايت ياد گرفتم و يادآور ميشم كه اين دو تصوير بالا بخصوص عكس دوم ( دو دوست ) يه خورده رتوش شده
-----------------------------------------
يه سوال خارج از موضوع: البته بايد ببخشيد و جايي ديگه نداشتم كه بپرسم ، من فقط عكس ميگيرم، مثلا با كيفيت 8 مگاپيكسل، تصاوير رو كه به سايز واقعي ميبرم ( زوم نميكنم ) يه حالتي داره مثل اينكه با فتوشاپ بلار كرديم، مشكل از كجاست ؟؟؟
از همه دوستان ممنون
رحیـم افشـاری (وبلاگ) و گالری فلیکر
Body ( SLR Like ) : Sony DSC H9
Lenz: Carl Zeiss, Vario Tessar (31-456)
جناب فخار FANTASTIC
عذر می خوام من فضولی میكنم اما فكر میكنم كه مشكل از فوكوس هستش . ببین معمولا در پرتره فوكوس رو روی چشمها بذار
این جا هم یه سری بزنید مطمئنا یكی از بهترین جاهاییه كه تو زندگیتون رفتین !!!!
.http://www.akkasee.com/digitalcamera/paperslist.php