سراشيبي عمر...
[IMG]http://i23.*******.com/534tw.jpg[/IMG]
Nikon D80 | AF-S 18-135@112mm | 1/80s | f/8 | ISO-200 | Handheld
نمي دانم چرا Exif را در Properties خود فايل نمايش نمي دهد ولي در نرم افزارهاي ديگر مثل ACDSee نشان مي دهد.
ویرایش توسط Babak25 : Monday 1 October 2007 در ساعت 02:09
بابك قبادي
Nikon D80 | Nikon 18-200 f/3.5-5.6 VR | Tokina 12-24 f/4 | Speedlight SB-800 | Remote ML-L3
Lowepro Toploader 70 AW | NG Medium Backpack | Manfrotto 190XPROB + 804RC2
والا در مورد من برعكسه وقتی دوربین رو بر میدارم اونا میوفتن دنبالم و می خوان دوربین رو ازم بگیرین
عشقشون اینه كه عكسهای خودشون رو تو LCD ببينن:biggrin:
آقاي خليلي متاسفانه اون يه عكس رو ويرايشش رو رو خود فايل اصلي انجام دادم اما عكس اينجوري زياده براتون مي فرستم و خوشحال ميشم نتيجه كار رو ببينم و راهنمايي بگيرم
جناب بابک قبادی عزیز،
صورت تاریک هست یا مانیتور بد من اینجور نشون میده؟نورسنجی نقطه ای روی صورت مشکل رو حل می کرد به گمانم. چرا که پس زمینه روشنتر است و دوربین نور همه صحنه رو میانگین گرفته. اندکی از بالا برش می زدین بهتر می شد شاید.با سپاس از فرستادن این عکس.
جناب دیناروند ،عکاسی از کودکان خیلی لذت بخشه و اینایی که فرمودین شیرینیشه،تازه گاهی وقتا به من گیر میدن که بذار ما ازت عکس بگیریم و تا نگیرن ول کن نیستند. با سپاس از اون پیام خصوصی که زده بودین ،می خواستم بپرسم عکس آقا فرید رنگیش بهتر نبود؟ چون کنتراست کمی داره این سیاه و سفیدش.والا در مورد من برعكسه وقتی دوربین رو بر میدارم اونا میوفتن دنبالم و می خوان دوربین رو ازم بگیرین
عشقشون اینه كه عكسهای خودشون رو تو LCD ببينن:biggrin:
جناب خلیلی، عکس خوبیست.دستتون درد نکنه از ارسالش ،یک نکته که میتونم بگم اینه که چشم ها به خوبی توی صورت خودشو نشون نمیده و گمونم به خاطر همرنگ بودن صورت و کلاه باشه.عکس پیش از ویرایش چه جوری بوده؟یه شرح مختصری می فرمایین؟
جناب مصلح، عکس خوش رنگ و خوبیست اما دو نکته:اگر کادر عمودی یا همون پرتره می گرفتین یا کراپ می کردین بهتر نمیشد؟فاصله کانونی لنز بیشتر می کردین چطور؟چون صورت یک خورده از حالت طبیعی به نسبت نیمتنه به سمت دوربین کشیدگی داره یا من بد می بینم؟به هر حال دستتون درد نکنه از ارسالش.تا باشه از این عکس های کودکان. چه خوش گفت عیسی مسیح که :کودکان به ملکوت نزدیکترند.
ویرایش توسط yasin-m : Monday 1 October 2007 در ساعت 21:23
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
جناب محمدي عزيز،
آقا بنده افتخار مي كنم كه مرا با كاوه قبادي عزيز اشتباه بگيرند ولي ايشان شايد ناراحت شوند! بنده بابك هستم.
ممنونم از توجه شما به عكس. سوژه عكس مورد نظر، خود سيه چرده بود و همانطور كه در Histogram هم نشان مي دهد اكسپوژر مشكل خاصي ندارد. در خود عكس هم اگر به جز صورت به پيراهن و موها توجه كنيد، مي بينيد كه نورسنجي متعادلي انجام شده است. البته با تنظيم White Balance مي توانستم صورت را به تن معمول پوست نزديكتر كنم ولي ترجيح مي دهم طبيعت سوژه را به هم نزنم.
با اين اوصاف اگر كماكان مشكلي در عكس مي بينيد حتماً بفرماييد. با سپاس.
بابك قبادي
Nikon D80 | Nikon 18-200 f/3.5-5.6 VR | Tokina 12-24 f/4 | Speedlight SB-800 | Remote ML-L3
Lowepro Toploader 70 AW | NG Medium Backpack | Manfrotto 190XPROB + 804RC2
دوستان مشق ما رو هم خط بزنند:
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
جناب محمدی عزیز :)
من اصلا نقاد نیستم و اصلا نقد عکس رو بلد نیستم ولی یادم تو یجایی از سایت می گفتن اعضا بدن انسان بهتر که در قسمت مفاصل کراپ نشه . مگه منظوری خاص رو برسونه و شاید شما هم همین منظور را داشته اید . اما در مورد بگراند پرتره شما فکر کنم زیادی لکه های تیره در بگراند سبب شلوغی عکس و در نتیجه سبب برگرفتنه شدن چشم از سوژه که موضوع اصلی عکس است می شود بعبارتی بگراند بیشتر جلب توجه می کند تا سوژه .
شرمنده . آقا یکی بیات بگه این چیز هایی که من گفتم درسته یانه .اقلا بدونم دارم پیشرفت می کنم یا نه دارم پسرفت می کنم
اسدالله مداح
جناب قبادی عزیز سلام :)
راستش منم به عکس شما خیلی توجه کردم راستش در استان ما هم رنگ تیره تا بخواهی هست اما در مورد نور یا همون اکسپوژر به نظرم اکسپوژر دقیق و متعادلی نیست .خوب من نطرم اینه که اگه متعادل بود سفیدی چشم باید روشنتر و شفافتر می شد. عکس شما اگه با لول دستی در فتوشاپ هم کمی روشنتر بشه جایی از عکس اوراکسپوز نمی شود .
اینم وصایایی از مادر عروس . :::big grin:::
اسدالله مداح