من هم بدجور عشق پرتره دارم.
فعلا به این نتیجه رسیدم که همون 200-70 را بگیرم. فقط می مونه سنگینیش که اونم کار دمبل را انجام میده دیگه.. چاره ای دیگه هم هست؟!
این را هم با 70-18 گرفتم.
من هم بدجور عشق پرتره دارم.
فعلا به این نتیجه رسیدم که همون 200-70 را بگیرم. فقط می مونه سنگینیش که اونم کار دمبل را انجام میده دیگه.. چاره ای دیگه هم هست؟!
این را هم با 70-18 گرفتم.
دخترک عشایری
محمد فخار
Canon EOS 400D
Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
LowePro Off Trail 1 l Hamma Backpack
محمد جان دستت دردنکنه ...
کلا" عکس زیبایی شده فقط چنتا نکته به نظرم میرسه...
اگه مونیتورم مشکلی نداشته باشه فکر کنم صورت و مخصوصا" چشمها کاملا" فکوس نیست...
شانه جلویی over شده به گمانم...
یه حس بیقراری و اضطراب درین عکس و خصوصا"چشمها هست که گمان میکنم اگه کمی پایین لباس و نحوه گرفتنش توسط دستای دخترک کات نمیشد بهش کمک میکرد...نظرم کاملا" شخصی و حسیه...
نمیدونم شرایطت چجوری بوده ولی اون سنگ وسط رودخانه چشم رو منحرف میکنه...
محمد جان خسته نباشی...هرروز داریم پرتره های بهتری ازت میبینیم...
سلام
محمد جان عکس قشنگی شده
به نظرم اگه پشت سر دخترک رو کراپ می کردی بهتر می شد، نه فقط به خاطر سنگی که جناب مسیح فرمودند که فضای خالی پشت سوژه هم آزار دهنده ست.
البته شاید هم چون نگاه دخترک به اون سمته وجود این فضا لازمه، دوست دارم هر دو جورش رو ببینم.
مسیح و احمد عزیز بابت نظرات بسیار متشکرماگه مونیتورم مشکلی نداشته باشه فکر کنم صورت و مخصوصا" چشمها کاملا" فکوس نیست...
شانه جلویی over شده به گمانم...
و باید بگم این نظرات و انتقادات هست که باعث پیشرفت و بهبود کار میشه ...
حالا چه دوستان فروم نظر بدن و چه اساتید محترم که گویا کلا این تاپیکهای عکس و عکاسی رو بنا به هر دلیلی کنار گذاشتن ( البته آرش عاشوری نیا کمی فرق داره با ... )
اما
باید بگم تو تصویر اصلی مشکل فوکوس وجود نداره حالا یا مشکل مونیتوره یا مشکل ریسایز تصویره ...
در مورد Over شدن به قول آرش عاشوری نیا نباید همیشه به Over شدن به دیده عیب نگاه کرد البته به شرطی که به عکس لطمه نزده باشه ...که فکر نمیکنم اینجا موردی داشته باشه
باور نمیکنی که من از وقتی رسیدم به پایین اون دره همش دنبال گرفتن عکس از این دختر بودم ولی مثل آهو هی فرار میکرد و بالا و پایین میپرید ...تا آخر سر رفت بالای کوه ...نمیدونم شرایطت چجوری بوده ولی اون سنگ وسط رودخانه چشم رو منحرف میکنه...
دختری بود از عشایر شاه سون
محمد فخار
Canon EOS 400D
Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
LowePro Off Trail 1 l Hamma Backpack
محمد خان میدونی موقعی که هواسشون نیست باید شکارشون کنی
وقتی میفهمن خبریه دیگه هیچی
عکس دومت عالی شده
خیلی قشنگه آقا رضا و رنگ ها عالیه؛ رنگ پرتقال ها، لباس دخترا، پوست صورت، موهای مشکی ...
خیلی این عکس رو دوست دارم...
جناب خليلي عزيز،
عكس بسيار بسيار زيبايي است. جداً لذت بردم. قرارگيري چهره اين دو دختر زيبا بين دو منطقه سبز و نارنجي (رنگ هاي مكمل نزديك) تركيب دلنوازي ايجاد كرده است. جالب اينجاست كه رنگ پيراهن هر دو نيز در وحدت رنگي كادر بسيار مؤثر است. كاش يك فايل با رزلوشن كمي بالاتر مي گذاشتيد كه در آرشيو عكس هاي زيبايي كه مي بينم ذخيره مي كردم.
اين عكس سرشار از شور و گرماي زندگي است. از اينكه ما را در ديدن اين عكس شريك كردي ممنونم.
بابك قبادي
Nikon D80 | Nikon 18-200 f/3.5-5.6 VR | Tokina 12-24 f/4 | Speedlight SB-800 | Remote ML-L3
Lowepro Toploader 70 AW | NG Medium Backpack | Manfrotto 190XPROB + 804RC2