كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
جناب مبین علی کاملا درست میگی
فلاش ۵۸۰ بر روی دوربین نصب شده
تعداد دیگه هم عکس داشتم بدون فلاش تا الان هم فکر میکردم بدون فلاش بوده این عکس الان که سایز بزرگ رو نگاه کردم و اگزیف فایل خام رو دیدم متوجه شدم
عذرخواهی میکنم از این بابت
خورشید از سمت چپ و مقداری پشت سوٰژه بود (حالا شمال غربی یا شرقی - جنوب شرقی یا غربی ) میشه رو نمیدونم
سلام
لطفا اشکالات این کار رو بفرمایید
ممنون
سلام
چشماش !!
خیلی زیاده روی شده در سفید شدن بخش سفیدی و روشن شدن رنگ عنبیه . عین شیشه شده و مثل چشم عروسکها . خط زیر چشم رو هم به کل از بین بردی گویا ، که به تخت شدن چشمها و هرچه بیشتر مصنوعی شدنشون کمک شایانی کردی .
پوست صورتم خیلی Soft شده . یه جاهایی هم انگار از داج و برن استفاده کردی که سایه ایجاد کنی اما موفق نبودی .
خود سوژه هم خیلی جدیه . لبخندی ! خنده ای ! نشاطی !
سلام
ممنونم احمد جان خیلی لطف کردی برادر از اینکه وقت گذاشتی.
آقا این نیم دایره سیاه زیر چشم رو باید ور داریم یانه؟ چون یه جا خوندم که باید ور داشته شه.چشم ها هم فکر کنم وقتی که ریسایز کردم این شکلی شده و بیش از حد شارپ شده،ولی خوب باید بشتر دقت میکردم تو ادیت خداییش مصنوعی شده اینم یه کراپ از فایل خام قسمت چشم
فقط روی دماغ از ابزار برن استفاده کردم، این دختر من هم ماشالله از بس شیطونه مگه میشه ازش عکس گرفت خلاصه اصلا نمیشه درست و حسابی وا نمیسه برای همین عکس هم هزار تا وعده و وعید بهش دادم تا وایساد
در ضمن نظرت در مورد حذف کچ لایت ها و اضافه کردن این کچ لایت چیه ؟
ممنون
من توی یکی از ویدیوهای آموزشی اسکات کلبی دیدم که حذفش می کنه. فکر کنم که آقای باقری هم دقیقا با استناد به همون ویدیو این عکس رو ویرایش کردن، چون کچ لایت، سفیدی چشم، روشن کردن عنبیه، بزرگتر کردن سایز چشم، داج کردن پوست، از بین بردن گودی زیر چشم، سافت سازی پوست و ... همه دقیقا از ادیت های همون ویدیو هست. درسته آقای باقری؟
امیرحسین