نظر ، پیشنهاد ، نقاط ضعف یا قووت کار کجاست ؟ تا بتونم پیشرفت کنم
با تشکر
نظر ، پیشنهاد ، نقاط ضعف یا قووت کار کجاست ؟ تا بتونم پیشرفت کنم
با تشکر
پدرام جان، تا اساتید بیان و نظر بدن، به نظرم میاد چند ایراد توی کارت موجود هست
به نظر میاد چروک های روی پیشونی سوژه رو اگه حذف کنی بهتره.
لباس سوژه هم به نظر میاد چروک هست، به صورت خاص پایین تر از گلوی سوژه رو می تونی توجه کنی بهش.
چیزی که خیلی توی عکست نگاه رو می دزده، لبۀ یقۀ سوژه هست، سمت راست تصویر، که میشد توی پست پراسس هم یه دستی به سر و گوشش بکشی.
مرز پیشونی و موی سوژه، سمت چپ عکس هم یه دسته از موها بیرون زده که جا داشت حذفش کنی.
چشم سمت چپ خیلی تیره شده، نه کچ لایت داره، نه روشنی و درخشندگی چشم سمت راست رو داره. اگه عکس راو هست یه دستی به سر و روش بکش به نظرم.
سایۀ زیر گلو که به خاطر یقه افتاده هم به نظرم به خاطر نورپردازی نامناسب این قسمته.
سایۀ ایجاد شده توسط بینی روی قسمت سمت چپ عکس هم کمی تیره است که باز هم به خاطر نور نامناسب سمت چپه.
در کل عکست عکس بدی نیست، اما جا داشت نورپردازی بهتری میشد، و ادیتش هم به نظرم خوبه، اما نکات خیلی ظریفی رو رعایت نکرده بودی!
امیرحسین
عکس به خاطر قوانین انجمن کراپ شده
لطفا نقاط ضعف و یا قووت کارمو بهم بگین
با تشکر
سلام دوست عزیز
به نظر عکس از حالت طبیعی دراومده و بیشتر به سمت دیجیتال پینتینگ رفته.
ادیت خیلی شدید هست و هات اسپات های زیادی تو صورت هستن.
و البته با وجود اینکه زیاد مشخص نیست ، حس میکنم این حالت پلاستیکی روی گوش ها نسبت به روی صورت کمتر هست که چندتا بافت متفاوت ایجاد کرده.
همچین اون چرکی که زیر گلوی سوژه هست کمی زیبایی عکس رو آزار میده.
شاید اگه درصد شدت ادیت کمتر بشه به نتیجه بهتری برسی
موفق باشید
دوست من واقعا تشکر می کنم که وقت گذاشتی و نظرتو دادی
اول باید بگم که سبک رتوش من به این شکل هستش که صورت رو پلاستیکی و فانتزی کنم و یه حالت متفاوتی به عکس بدم اگر آلبم من رو در فلیکر دیده باشی متوجه سبک کارم میشین ( خوب دقیقا نمی خواستم فقط یه رتوش ساده باشه ، همیشه عکسهای خاننده های خارجی مثل katy perry یا adele رو می بینم و تلاش می کنم کارام به اون شکل پلاستیکی و صاف باشه البته نمی دونم چه قدر تو این کار موفق بودم )
در مورد چروک گردن حق با شماست ولی خودم به شخصه دوست ندارم بافتها و چروک رو رو قسمتهای اصلی عکس از بین ببرم چون کارم رو تخت می کنه اگر زننده هستش مشکل پز نادرس هست که نتونست به مدل بدم
خواهش میکنم دوست عزیز.
متوجه هستم چی میگی ، این هم یه سبک هست یه چیزی تو مایه های کارای دیو هیل ، ولی به نظرم بازم یکم شدتش زیاده برای این مدل عکس چون المنت دیگه ای تو صحنه نداری. مثلا یه شات دیگه ازت دیدم تو همین انجمن که تو یه کامیون بود ، اون قابل قبول تر بود چون اشیا دیگه ای دور و ور بودن و همه چیز یک نواخت بود و کلا استایل عکس یه چیز فانتزی بود. ولی این چون یه بک دراپ ساده مشکی داره ، اون قدرها به اندازه اون به چشم و دل نمیشینه. مخصوصا تفاوتی که دیده میشه بین میزان پلاستیکی بودن صورت و بینی و گونه تا گوش سوژه که زیاد هست و حتی رنگ صورت که از بالا سمت راست خیلی روشن و براق هست و تو قسمت پایین و چپ صورت تیره شده و اون رنگ و حالت روشن رو از دست داده.
راجع به اون چروک زیر گردن هم جدا از این که بخوای به کمک یه عکس دیگه تصویرسازی کنی ، فکر نمیکنم کار دیگه اصلا بشه انجام داد که حالا درست باشه یا غلط. فقط تو موقعیت بعدی که سوژه تو این حالت قرار گرفته بود یادت باشه فرم صورت و بدن رو چک کنی. مخصوصا اینکه همیشه مواظب باش که سوژه تو اون پوز راحت باشه. چون اگه کسی به سختی تو یه پوز قرار بگیره ، همه فرم بدنش و حتی حالت چشماش میریزن بهم و اینکه در هنگام عکاسی راحت نبوده مشخص میشه.
موفق باشید
ویرایش توسط reza2kn : Friday 26 July 2013 در ساعت 17:12
سلام.
پیروز باشید...
سید میثم نوربخش