صفحه 305 از 755 نخستنخست ... 205 255 295 301 302 303 304 305 306 307 308 309 315 355 405 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 3,041 تا 3,050 , از مجموع 7544
Like Tree81983تشکر

موضوع: پرتره Portrait

كاربر همراه 7777 آواتار ها
    تشکر کرده
    490

اول اینکه بالا بردن ایزو یا نبردن اش جزو قواعد نیست که کسی بخواد بابت استفاده کردن یا نکردن از اش توضیحی بده .
    بالا بردن ايزو درجبران نوردهي موثر است. اگر در كتابهاي عكاسي جستجو كنيد حتما خواهيد يافت.وصد البته كه جزو قواعد عكاسيست.
    در پستي كه من از عكاس سوال كردم موجود هست: كه من عرض كردم جناب اسماعيل زاده دليل خاصي داشته كه ايزوتان را 200 انتخاب كرده ايد. ايشون هم جواب بنده را دادند. شما چرا از اين سوال من ناراحت شديد.

اصولا اگر یک دوربین SLR با دوربینهای کامپکت فرق میکنن به خاطر همین امکانات بیشماری است که در انتخاب آپشن های بیشتر در اختیار هنرمند قرار میده .
    ولي دليل نميشه از آپشن ها در مسير اشتباه استفاده كنيم.

هیچ جایی از تاریخ عکاسی هم گرینی بودن یا نبودن جزو قواعد لایزال هم محسوب نمیشه .
    البته در تاريخ عكاسي پيدا نميشه ولي در كتابهاي مباني عكاسي به اين اشاره شده كه با بالا بردن ايزو نويز تصوير زياد ميشه.

لطفا همینطوری قواعد تولید نکنیم .
    منظورتان كدوم قواعد بوده كه بنده توليد كرده ام؟

و سرآخر اینکه خالق اثر هم عینا همه عناصر و معانی عکس رو باید با آگاهی و قصد و اقدام قبلی تولید بکنه ، اصلن ملاک نیست .
    يعني همين جوري با تنظيمات دوربين بازي بكنه تا يك اثر خارق العاده ازش در بياد. به نظرتون آيا شدني؟
    مگه ميشه اثري عالي ثبت بشه بدون آگاهي وقصد قبلي؟

اساسا تفسیر اثر هنری بخشی اش به همین بر میگرده . گاهی خود هنرمند در فرایندی ناخودآگاه به ثبت اثری اقدام میکنه که اگر ازش سوالی بشه در خودآگاهی پاسخی نداره
    ولي ايشون پاسخ داشتند ولطف كردند كه پاسخشون رو هم در اختيار ما گذاشتند تا ما هم يك چيزي ياد بگيريم.

موفق باشيد.
    yaghoobi، M-ESMAILZADEH و mahta G تشکر می‌کنند.
    مجید صادقی

Forum Moderator کوروش آواتار ها
    تشکر کرده
    12880

نقل قول نوشته اصلی توسط 7777 نمایش پست ها
    بالا بردن ايزو درجبران نوردهي موثر است. اگر در كتابهاي عكاسي جستجو كنيد حتما خواهيد يافت.وصد البته كه جزو قواعد عكاسيست.
    در پستي كه من از عكاس سوال كردم موجود هست: كه من عرض كردم جناب اسماعيل زاده دليل خاصي داشته كه ايزوتان را 200 انتخاب كرده ايد. ايشون هم جواب بنده را دادند. شما چرا از اين سوال من ناراحت شديد.

ولي دليل نميشه از آپشن ها در مسير اشتباه استفاده كنيم.

البته در تاريخ عكاسي پيدا نميشه ولي در كتابهاي مباني عكاسي به اين اشاره شده كه با بالا بردن ايزو نويز تصوير زياد ميشه.

منظورتان كدوم قواعد بوده كه بنده توليد كرده ام؟

يعني همين جوري با تنظيمات دوربين بازي بكنه تا يك اثر خارق العاده ازش در بياد. به نظرتون آيا شدني؟
    مگه ميشه اثري عالي ثبت بشه بدون آگاهي وقصد قبلي؟

ولي ايشون پاسخ داشتند ولطف كردند كه پاسخشون رو هم در اختيار ما گذاشتند تا ما هم يك چيزي ياد بگيريم.

موفق باشيد.
    همون جمله اول شما تولید قاعده است که منظور من بوده . بالا بردن ایزو برای جبران نوردهی است اما هیچ جایی ذکر نشده که این کار را نکنید یا به قول خودتون چرا این کار را کردید و مثلا دیافراگم رو چرا باز نکردید ؟!! این قاعده رو الان من دارم برای اولین بار میشنوم . این از اصلی ترین و بدیهی ترین انتخاب های یک عکاسه . من ناراحت نیستم ولی عده ای که این مطالب رو میخونن ، قطعن با این صحبت ها نتیجه گیری ای خواهند کرد که درست نیست و نباید قواعد اشتباه به اونها آموخت . و فردا یک نوآموز از این حرفها برداشت کنه که نباید ایزو رو بالا ببره وگرنه مورد سوال واقع میشه !
    بالابردن نویز در تصویر هم در همون کتابهای مقدماتی و پیشرفته اشاره شده که در زمانی که لازم باشه احساس مستندگونه بودن تصویر تشدید بشه ، به عنوان یک تکنیک به کار برده میشه . منابع اش هم بسیاره . اگر هم قرار باشه بر مبنای نویز یا میزان نویز اعتبار عکسها رو سنجید ، باید کل عکسهای مستند اجتماعی ، عکسهای جنگی و عکسهای خیابانی و عکسهای مثلن کارتیه برسون و ده ها عکاس برجسته دیگر رو که با فیلمهایی با ایزوی بالا کار می کردند و از تاریخ هنر و آثار برجسته پاک کرد !!!
    در ضمن لازمه اضافه کنم که در دوره فیلم و با نگاتیو بسیاری از عکاسان با پوش دادن ، به صورت مصنوعی این گرینی بودن رو برای مستندنمایی بیشتر ایجاد میکردند.
    من صحبت از بازی با آپشن ها نکردم . این برداشت شماست . من گفتم انتخاب آپشن ها و اگر دوربین اس ال آر کسی تهیه میکنه اتفاقن بخشی اش برای همین امکانات بیشتره که در اختیار عکاس قرار داده میشه .
    Soha.T، yaghoobi و mahta G تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    490

همون جمله اول شما تولید قاعده است که منظور من بوده . بالا بردن ایزو برای جبران نوردهی است اما هیچ جایی ذکر نشده که این کار را نکنید یا به قول خودتون چرا این کار را کردید و مثلا دیافراگم رو چرا باز نکردید ؟!! این قاعده رو الان من دارم برای اولین بار میشنوم .
    عزيز من.برادر من . خداي نكرده از دست من كه ناراحت نيستيد ؟
    به قول معروف ميگن دزد حاضر بز حاضر.
    يكي از دوستان پستهاي قبلي منو بخونه تا براي خودم هم روشن بشه من كجا گفتم ايزوتون رو نبايد بالا ببريد.
    يكي از دوستان دياف رو روي 8 گذاشته بودند ايزو رو روي 200 بنده ازشون پرسيدم: در شرايطي(كنار دريا)كه هستيد دليل اينكه ايزو تون رو بالا برديد چي بوده ؟بهتر نبود ديافتون رويك استاپ بازتر ميكرديد؟اين جمله من كورش جان جنبه سوالي داشت نه دستوري.
    اگه سوال كردن مورد داره اون يه بحث ديگست.
    و فردا یک نوآموز از این حرفها برداشت کنه که نباید ایزو رو بالا ببره وگرنه مورد سوال واقع میشه !
    پس ديدي بايد قواعد رو دانست وبعد عكاسي كرد.اين جمله پايينتون خيلي تناقض داه با اين بالايي!!!!
    و سرآخر اینکه خالق اثر هم عینا همه عناصر و معانی عکس رو باید با آگاهی و قصد و اقدام قبلی تولید بکنه ، اصلن ملاک نیست .
    اما يك نو آموز اگه بدونه كه ايزو براي چيست و با بالا بردن ايزو نويز در تصويرش بوجود مياد. هر جا كه لازم بدونه ايزو دوربينشو ميبره بالا .
    اما كاملا آگاهانه
    مجید صادقی

تشکر کرده
    12880

عزيز من.برادر من . خداي نكرده از دست من كه ناراحت نيستيد ؟
    به قول معروف ميگن دزد حاضر بز حاضر.
    يكي از دوستان پستهاي قبلي منو بخونه تا براي خودم هم روشن بشه من كجا گفتم ايزوتون رو نبايد بالا ببريد.
    يكي از دوستان دياف رو روي 8 گذاشته بودند ايزو رو روي 200 بنده ازشون پرسيدم: در شرايطي(كنار دريا)كه هستيد دليل اينكه ايزو تون رو بالا برديد چي بوده ؟بهتر نبود ديافتون رويك استاپ بازتر ميكرديد؟اين جمله من كورش جان جنبه سوالي داشت نه دستوري.
    اگه سوال كردن مورد داره اون يه بحث ديگست.

پس ديدي بايد قواعد رو دانست وبعد عكاسي كرد.اين جمله پايينتون خيلي تناقض داه با اين بالايي!!!!

اما يك نو آموز اگه بدونه كه ايزو براي چيست و با بالا بردن ايزو نويز در تصويرش بوجود مياد. هر جا كه لازم بدونه ايزو دوربينشو ميبره بالا .
    اما كاملا آگاهانه
    دوست گرامی . لطفا بحث رو شخصی نکنید.
    من اصلن بحثم شخصی نیست. اونچه که هم گفتم یک بحث کاملن نظری است . شما حق دارید هر نظری راجع به یک اثر داشته باشید . اما پرسش شما و توضیحات دنبال اون ، شائبه این رو تقویت میکنه که بالا بردن ایزو ، در اون شرایط اون عکس کار مناسبی نبوده و یا کاری نامتناسب بوده که عکاس باید برای این انتخاب اش توضیح بده و من هم با شما به دلایل فنی مخالفت کردم .
    حال شما می فرمایید نظر شما این نبوده ، من هم می پذیرم .
    اما من هرگز به طور مستقیم شما رو خطاب نکردم . بلکه نظرم رو هر بار به آقای اسماعیل زاده گفتم . چه در مورد کادربندی ایشان و چه ایزو و تفسیر خودم از عکس ایشان .
    اما شما با نقل قول کردن مستقیم گفته های من وارد گفتگو شدید و من هم پاسخ شما رو دادم . به همین سادگی .
    از این بیشتر هم از حوصله من خارجه و بقیه اش به نظر مخاطبان این گفتگو و قضاوت اونها بر میگرده .
    اون چه که شما هم گفتید که " پس دیدید قاعده وجود داره " اصلن تناقضی با گفته های من نداره . من هرگز نگفتم قاعده وجود نداره . اما گفتم این قواعد در شرایط فرق میکنند و دوم اینکه قاعده اضافه تولید نکنیم !! هیچ قاعده ای وجود نداره که در شرایط نوری باید دیافراگم رو حتما کم یا زیاد کرد یا سرعت رو یا ایزو رو . این کاملن حق هر عکاسه که انتخاب کنه و بستگی به شرایط عکس داره . در همه منابع اشاره شده که هر کدام چه ویژگی هایی داره و بهتره کجا به کار برده بشه . مثلن گفته میشه در عکاسی از حرکات سریع بهتر است سرعت افزایش پیدا کنه تا دیافراگم را تغییر بدهیم . خب این یک قاعده است ؟؟؟!!! خیر ! به هیچ وجه . این یک ویژگی فنی است . حالا شاید من خواستم عکس ام بلر پیدا کنه . حالا باید بابت این انتخابم به دیگران جواب بدم ؟؟؟!!!! و یا من دلم میخواد عمق میدانم کم باشه یا زیاد . کی گفته این یک قاعده است ؟!! یا اینکه من دلم میخواد عکسم نویزی باشه به خاطر مستندگونگی یا تشدید بافت . چرا باید ازم پرسیده بشه چرا دیافراگم رو کم یا زیاد نکردی ؟ و ایزو رو بالا بردی ؟؟!! . و گفتم که این پرسش شما برای من کاملن عجیب بود !! " چرا دیافراگم رو باز نکردی و ایزو را بالا بردی ؟!! "
    بلکه همه این انتخاب ها باید با در نظر گرفتن اثر خلق شده باشه و بر مبنای اون بررسی بشه نه به صورت کلی و قاعده ای .
    و اینکه شما می فرمایید چرا من وارد گفتگوی شما دو نفر شدم !!! جواب ساده است : یکی اینکه
    اینجا یک فروم عمومی است و من و هر کسی حق داره در بحث شرکت کنه و اگر شما میخواستید کسی وارد این گفتگو نشه باید از طریق پیام خصوصی ادامه میدادید .
    دوم اینکه همه ما موظف هستیم اطلاعات درست رو منتقل کنیم . من هم اشتباه کنم دیگری حق داره اصلاح کنه .
    و سرآخر اینکه ( این رو کلی میگم و نه به شما بلکه دوستانی که به نویز حساس هستند ) گرینی شدن هرگز یک خطا نیست . در پست قبلی همین تاپیک در این مورد توضیح دادم . منابع بسیاری هم برایش موجوده .
    ویرایش توسط کوروش : Wednesday 14 March 2012 در ساعت 00:02
    M-ESMAILZADEH تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    490

نقل قول نوشته اصلی توسط کوروش نمایش پست ها
    دوست گرامی . لطفا بحث رو شخصی نکنید.
    من اصلن بحثم شخصی نیست. اونچه که هم گفتم یک بحث کاملن نظری است . شما حق دارید هر نظری راجع به یک اثر داشته باشید . اما پرسش شما و توضیحات دنبال اون ، شائبه این رو تقویت میکنه که بالا بردن ایزو ، در اون شرایط اون عکس کار مناسبی نبوده و یا کاری نامتناسب بوده که عکاس باید برای این انتخاب اش توضیح بده و من هم با شما به دلایل فنی مخالفت کردم .
    اما من هرگز به طور مستقیم شما رو خطاب نکردم . بلکه نظرم رو هر بار به آقای اسماعیل زاده گفتم . چه در مورد کادربندی ایشان و چه ایزو و تفسیر خودم از عکس ایشان .
    اما شما با نقل قول کردن مستقیم گفته های من وارد گفتگو شدید و من هم پاسخ شما رو دادم . به همین سادگی .
    از این بیشتر هم از حوصله من خارجه و بقیه اش به نظر مخاطبان این گفتگو و قضاوت اونها بر میگرده .
    اون چه که شما هم گفتید که " پس دیدید قاعده وجود داره " اصلن تناقضی با گفته های من نداره . من هرگز نگفتم قاعده وجود نداره . اما گفتم این قواعد در شرایط فرق میکنند و دوم اینکه قاعده اضافه تولید نکنیم !! هیچ قاعده ای وجود نداره که در شرایط نوری باید دیافراگم رو حتما کم یا زیاد کرد یا سرعت رو یا ایزو رو . این کاملن حق هر عکاسه که انتخاب کنه و بستگی به شرایط عکس داره . در همه منابع اشاره شده که هر کدام چه ویژگی هایی داره و بهتره کجا به کار برده بشه . مثلن گفته میشه در عکاسی از حرکات سریع بهتر است سرعت افزایش پیدا کنه تا دیافراگم را تغییر بدهیم . خب این یک قاعده است ؟؟؟!!! خیر ! به هیچ وجه . این یک ویژگی فنی است . حالا شاید من خواستم عکس ام بلر پیدا کنه . حالا باید بابت این انتخابم به دیگران جواب بدم ؟؟؟!!!! و یا من دلم میخواد عمق میدانم کم باشه یا زیاد . کی گفته این یک قاعده است ؟!! یا اینکه من دلم میخواد عکسم نویزی باشه به خاطر مستندگونگی یا تشدید بافت . چرا باید ازم پرسیده بشه چرا دیافراگم رو کم یا زیاد نکردی ؟ و ایزو رو بالا بردی ؟؟!! . و گفتم که این پرسش شما برای من کاملن عجیب بود !! " چرا دیافراگم رو باز نکردی و ایزو را بالا بردی ؟!! "
    و اینکه شما می فرمایید چرا من وارد گفتگوی شما دو نفر شدم !!! جواب ساده است : یکی اینکه
    اینجا یک فروم عمومی است و من و هر کسی حق داره در بحث شرکت کنه و اگر شما میخواستید کسی وارد این گفتگو نشه باید از طریق پیام خصوصی ادامه میدادید .
    دوم اینکه همه ما موظف هستیم اطلاعات درست رو منتقل کنیم . من هم اشتباه کنم دیگری حق داره اصلاح کنه .
    و سرآخر اینکه ( این رو کلی میگم و نه به شما بلکه دوستانی که به نویز حساس هستند ) گرینی شدن هرگز یک خطا نیست . در پست قبلی همین تاپیک در این مورد توضیح دادم . منابع بسیاری هم برایش موجوده .
    عزيز دل من ميگم نگفتم ايزوي بالا بد است باز شما حرف خودتو ميزني.
    يه نقل قول از من بزار كه اين حرفو زدم تا اينجا از همه عذر خواهي كنم.
    مجید صادقی

تشکر کرده
    12880

اشکالی نداره :
    نقل قول به مضمون از پست خودتون :
    " .اگزيف عكستون هم برام جالبه . درحاليكه ميتونستيد يك استاپ ديافتون رو باز كنيد ايزو رو بالا برديد .
    ميشه يه توضيح بديد كه منظورتان را متوجه بشيم؟ "

به نظرم این دخالت آشکار در انتخاب عکاسه و من البته به شخصه نظرم رو به آقای اسماعیل زاده گفتم که به نظر من بالا بردن ایزو ( عمدی یا سهوی ) در خدمت اثر بوده چون باعث ایجاد بافت گرینی شده که به بافت شن و ماسه ای بدن افزوده و همینطور حالت مستندگونگی اثر .
    (تازه من باید الان اضافه کنم که نظرم اینه که باید ایشان ایزو را تا 800 بالا می برد . اونوقت قدرت اثرشون از نظر من به مراتب بیشتر میشد . )
    اما بعد از پست من به ایشان شما سعی کردید که نسبت به گفته های من با نقل مستقیم ایراد فنی بگیرید و من پاسخ شما رو دادم . به قول خودتون اگر کسی از دوستان دوس داره میتونه این دو صفحه رو بخونه و قضاوت کنه .
    این گفتگو از نظر من پایان یافته است و تا اینجا من بحثم کاملن نظری بوده . از اینجا به بعد گویا داره شخصی میشه که من ادامه نخواهم داد.

تشکر کرده
    490

یا اینکه من دلم میخواد عکسم نویزی باشه به خاطر مستندگونگی یا تشدید بافت . چرا باید ازم پرسیده بشه چرا دیافراگم رو کم یا زیاد نکردی ؟ و ایزو رو بالا بردی ؟؟!! . و گفتم که این پرسش شما برای من کاملن عجیب بود !! " چرا دیافراگم رو باز نکردی و ایزو را بالا بردی ؟!! "
    منظور شما اينه كه من اشتباه كردم سوال كردم درسته؟
    مجید صادقی

كاربر همراه M-ESMAILZADEH آواتار ها
    تشکر کرده
    1583

شما نگفتید ایزوی بالا بد است . اما انگار منظورتان همان بود و ما همین را برداشت کردیم . اگر به قول خودتان یکبار دیگر جمله خودتان را بخوانید می بینید که در آن تشویق به ایزوی پایین و دیاف پایین موج می زند .
    از کوروش عزیز و از شما بابت ادامه این بحث تا به اینجا تشکر می کنم و با نظرات کوروش کاملا موافقم . نه ایشان پسرخاله بنده هستند و نه شما . جالب هم اینجاست که نام کاربری هر دوی شما را برای اولین بار در این تایپیک دیدم و آشنا شدم .

بنده علاقه ای به ادامه چنین بحث هایی ندارم چون اگر همین لحظه یکی از دو طرف حرف دیگری را کاملا قبول کند و ماجرا تمام بشود . باز هم در کلیت ماجرا اتفاق مثبتی نیفتاده است .

از دوستان عزیز حاظر در فروم به خاطر مکرر آف بالا امدن این تایپیک معذرت می خواهم .
    ویرایش توسط M-ESMAILZADEH : Wednesday 14 March 2012 در ساعت 01:28
    کوروش تشکر می‌کند.
    سایت شخصی من : Mojesm.ir

تشکر کرده
    490

نقل قول نوشته اصلی توسط کوروش نمایش پست ها
    اشکالی نداره :
    نقل قول به مضمون از پست خودتون :
    " .اگزيف عكستون هم برام جالبه . درحاليكه ميتونستيد يك استاپ ديافتون رو باز كنيد ايزو رو بالا برديد .
    ميشه يه توضيح بديد كه منظورتان را متوجه بشيم؟ "

به نظرم این دخالت آشکار در انتخاب عکاسه و من البته به شخصه نظرم رو به آقای اسماعیل زاده گفتم که به نظر من بالا بردن ایزو ( عمدی یا سهوی ) در خدمت اثر بوده چون باعث ایجاد بافت گرینی شده که به بافت شن و ماسه ای بدن افزوده و همینطور حالت مستندگونگی اثر .
    (تازه من باید الان اضافه کنم که نظرم اینه که باید ایشان ایزو را تا 800 بالا می برد . اونوقت قدرت اثرشون از نظر من به مراتب بیشتر میشد . )
    اما بعد از پست من به ایشان شما سعی کردید که نسبت به گفته های من با نقل مستقیم ایراد فنی بگیرید و من پاسخ شما رو دادم . به قول خودتون اگر کسی از دوستان دوس داره میتونه این دو صفحه رو بخونه و قضاوت کنه .
    این گفتگو از نظر من پایان یافته است و تا اینجا من بحثم کاملن نظری بوده . از اینجا به بعد گویا داره شخصی میشه که من ادامه نخواهم داد.
    ديدي مشكل شخصي داري عزيز.

كجاي اين نقل قول از قاعده اي حرف ميزنه كه نبايد ايزو رو بالا برد؟
    كجاي اين نقل قول به عكاس دستور داده؟
    ثالثا مگه پرسيدن عيبه؟
    اگه اشكال داره كه من از همه عذر ميخوام . واگر اشكال نداره كه
    M-ESMAILZADEH تشکر می‌کند.
    مجید صادقی

كاربر همراه
    تشکر کرده
    131

نقل قول نوشته اصلی توسط M-ESMAILZADEH نمایش پست ها
    شما نگفتید ایزوی بالا بد است . اما انگار منظورتان همان بود و ما همین را برداشت کردیم . اگر به قول خودتان یکبار دیگر جمله خودتان را بخوانید می بینید که در آن تشویق به ایزوی پایین و دیاف پایین موج می زند .
    از کوروش عزیز و از شما بابت ادامه این بحث تا به اینجا تشکر می کنم و با نظرات کوروش کاملا موافقم . نه ایشان پسرخاله بنده هستند و نه شما . جالب هم اینجاست که نام کاربری هر دوی شما را برای اولین بار در این تایپیک دیدم و آشنا شدم .
    بنده علاقه ای به ادامه چنین بحث هایی ندارم چون اگر همین لحظه یکی از دو طرف حرف دیگری را کاملا قبول کند و ماجرا تمام بشود . باز هم در کلیت ماجرا اتفاق مثبتی نیفتاده است .
    از دوستان عزیز حاظر در فروم به خاطر مکرر آف بالا امدن این تایپیک معذرت می خواهم .
    اگه از اينكه يك نفر عكستونو نقد كرده ناراحتيد پس اصلا چرا عكستونو ميزاريد تو تايپيك. وحالا اگه يه كسي نقدتون كرده خوب جواب نقدش رو بديد.
    اين حرفها يعني چي كه تشويق به ايزوي ودياف پايين در حرفاتون موج ميزنه. خوب بزنه. گناه كه نكرده
    ویرایش توسط Mehran m : Wednesday 14 March 2012 در ساعت 00:54
    7777 تشکر می‌کند.