olympus omd 5+pentax 50mm1.2
olympus omd 5+pentax 50mm1.2
این عکس و این مکان دارای پتانسیل بالایی است. با توجه به سوژه فوتوژنیک میتواند یک عکس فشن باشد به شرط آنکه بک گراند مناسب تری داشته باشد کمی پوز سوژه فشن تر شود و منبع نور (پنجره) نیز خارج از کادر باشد. از طرفی میتواند یک business portrait باشد (نشان دادن شخص در محل کار) به شرط آنکه چیدمان محیط (فکر میکنم منزل باشد) کمی بهتر باشد و البته عینک آفتابی حذف شود.
از سوی دیگر این نور و پنجره بزرگ میتواند مکان مناسبی برای پرتره گرافی تمام قد در ژانر عکاسی حسی هم باشد.
عکس شما علیرغم نور مناسب و زیبایی بصری در حال حاضر هیچکدام نیست در حالی که میتوانست هر کدام هم باشد.
پیروز باشید
ممنون از نقد و توجه شما.
بله همون جور که فرمودید شاید میشد خیلی تغییرات قبل ثبت یک تصویر انجام داد. ولی توی این فضا امکان هیچ یک از از فرمایشات شما امکان نداشته و تنها جذابیت این عکس برای خودم استفاده از یک لنز منوال50 میلیمتری اف 1:1.2 پنتاکس روی بادی دوربین میکرو3/4 المپیوس بود.
درود.
اولین تجربه پرتره ی ایندور من
D5100 was left but still in my heart
Canon 650D +18-135 STM
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
البته امین جان از منظر دیگری سخن شما صرفاً سلیقست و نه ایراد به عکس(البته می دونم شما هم سلیقه تون رو بیان کردید) چون توی استودیو ایجاد کردن "پس زمینه ی سفید خالص" البته با استفاده از ابزار و ... خودش هنریه و اگر عکاس بتونه ایجاد کنه در موقعیت مناسب بسیار زیبا خواهد بود.
درود بر ایمان عزیز. دقیقاً همین طوره.
بنظر من "ایراد به عکس" آن هم در این سطح کمی خودخواهی بحساب میاد. باید به سلیقه عکاس و نوع نگرش و بینشش احترام گذاشت (هرچند که ایراداتی در عکس هم وجود داشته باشه).
100 البته آنچه بنده عرض کردم صرفاً سلیقه شخصی آن هم نه به عنوان عکاس، فقط یک بیننده که قرار است از دیدن لذت ببرد !
باز هم عرض میکنم، عکس از دیده بنده انصافاً زیباست.
موفق باشید.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام