سلام
سلام
داود معانی
با عرض معذرت که مطالب کمی دیر آماده میشوند بسیار درگیر زبان خوندن تز دانشگاه و البته مریضی جدید هستم . چیزی که امروز آماده کردم :
در قسمت قبل توضیح دادیم که قبل از اینکه شروع به عکاسی کنید سعی کنید با سوژه ارتباط برقرار کنید تا راه شما را به سوی گرفتن عکس خوب هموار کند. همونجور که توضیح دادم سعی کنید جلسه عکاسی خود را با معارفه آغاز کنید و صمیمیت و گرمی ایجاد کنید و این صمیمیت رو تا آخر جلسه عکاسیتون حفظ کنید . یکی دیگر از مهم ترین کارایی که قبل از شروع جلسه عکاسیتون باید مد نظر قرار بدید نگرانی های سوژه است . اکثر سوژه ها نگرانی های راجع به اندام خودشون دارند (چون قرار نیست شما دایما از مدل ها عکس بگیرید ) . خیلی ها راجع به نقص های بدنشان (مثل چاقی و موهای کم و ...) حساسند . مهمترین نکته ای که باید رعایت کنید این که شما نباید سعی کنید با آنها مخالفت کنید و سعی کنید عکس هایی بگیرید که سعی کنید به آنها نشان دهید نه عیبی نداره. بلکه باید سعی کنید ویژگی های که دوست دارند و یا به نظر شما نقطه قوت آنهاست در عکس نشان دهید . این کار به سوژه شما اهمیت میدهد و نشان میدهید که برای نظراتش ارزش قایل هستید . حتی سعی کنید قبل از شروع جلسه از انها بپرسید قبلا عکسی دیده که دوست داشته باشه مثل اون عکس رو بگیره و یا حتی نظرشون رو راجع به رنگ بک گراندی که استفاده می کنید بپرسید . یادمه از سوژه ای نیم ساعت در بک گراند سیاه عکاسی می کردم و بعد نیم ساعت فهمیدم از بک گراند سیاه اصلا خوشش نمیاد
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
خوشبختم؛ تو با منی، لبخندتو از من نگیر
عشق من؛ تا با همیم دلشورۀ رفتن نگیر
قسمت پوست و لبها خوب به نظر نمیرسه. ظاهرا فوکو س نیست
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED
سلام خوشحال میشم نظرتون رو بدید.باتشکر امین کیماسی
اگر می توانستم ماجرا را در قالب کلمات بگویم،دیگر نیازی نبود که دوربین را با خود به این طرف و آن طرف بکشم- لویس هاین ( Lewis Hine )