درود و سپاس از توجه دوستان عزیز
ضمن تایید صحبتهای جناب میلانی
اجازه بدین جواب سوالتونو بدم بعد به چند نکته اشاره کنم :
ببینید من میتونم عکسیو که مثلا با دوربین 450d گرفته شده رو به صورت قابل قبول ویرایش کنم ولی در چه ابعادی ؟ تمام تلاش من تنها در محدوده وب و در سایز کوچک قابل استفاده است ... چرا ؟ چون اگر کمی عکسو زوم کنید متوجه میشید که چقدر در نقاط تیره اطلاعات تصویر از دست رفته (نویز) دارید و من نمیتونم جزئیات زیادی رو ویرایش کنم .. چون جزئیات حتی در بهترین حالت فوکاس هم وجود ندارند... با ذره ای دستکاری حداقل جزئیات تخریب میشن ، ولی در فایل هاسل بلاد شما غرق در جزئیات هستید به هر اندازه ای که دلتون میخواد بدون این که ذره ای افت کیفیت داشته باشید
وقتی عکسو در سایز مثلا 2 متر در 4 متر چاپ میکنید با خودتون میگید.... آقاا مگه چنین کیفیتی میشه... میرید جلو میاید عقب... دوباره نگاه میکنید... کیفیت در این سایز فوق لعادست ( این عکس العمل خودم بود بعد دیدن یه چاپ 4 متری )
در عکاسی با هاسل بلاد چند نکته اساسی وجود داره
1.سطح رنج دینامیکی بسیار بالا : ثبت و پردازش سطح نوری در این دوربین بسیار گستردست علاوه بر اون شما قادر به رکاوری شگفت انگیز جزئیات از درون تیرگی یا روشن هستید بدون اینکه ذره ای نگران تخریب پیکسلی یا نویز باشید .
2.قدرت فوکاس فوق العاده : در شرایط ثابت یا روی سه پایه شما قادر خواهید بود که روی پرز زبان فوکاس کنید .. طوری که دانه های پرز فوکاس شده رو با بیشترین جزئیات ببینید ..
3.جزیات فراوان و قابل دسترس : ترکیب بک 40 mp با کیفیت سنسور مدیوم فرمت دسترسی شمارو به جزئیات در بالا ترین سطح خودش میرسونه ... ایطوری بگم که فقط زوم کنید و روی هر قسمت که خواستید کار ویرایش رو انجام بدید.
حالا فکر کنید این نکات چه تاثیری در سطح خروجی کار شما نسبت به دوربین 450D یا هر دوربین دیگه ای داره ...
با تشکر از همراهیتون