« حامد محمدی »
اینستاگرام
در تکمیل فرمایش شما دوست عزیز بگم که البته تقریبا نقطه قوت این فروم همین نقدهای تند و خشن که باعث میشه یه عکاس واقعی به بهبود کاراش بیشتر و جدی تر توجه کنه و در زمان کمی پیشرفت خوبی داشته باشه نقطه مقابل اینجا شبکه های اجتماعی هستش که اصلا نقد اونجا معنی نداره فقط تعریف و تمجید میخونیم ! نقد بحث تخصصی هستش و بحث سلیقه رو باید از نقد جدا کنیم ! اگر قرار نقدی داشته باشیم باید با دلیل بیان کنیم و مهمتر از اون راه حل رو هم ارائه بدیم . من خودم بیشتر وقت ها وقتی میخوام عکس آپلود کنم با ترس و دلهره آپلود میکنم ولی از طرفی خیالم راحت اگر نقد درستی بیان بشه (هرچند تند و به قول شما سنگین) قطعا کارای بعدیم در اون زمینه موفق تر خواهد بود
یکی از دلایل اصلی من برای عضویت در این سایت بخاطر این هستش که عکسهام نقد بشن.مهم نیست اون شخص عکاس حرفه ای باشه یا آماتور. مهم نظرات اونهاست که متفاوت هست و در صورت درست بودن نظراتشون استفاده میبرم.به نظرم طبیعی هستش که هر عکاسی در عکسش وقتی نقد بشه ایرادی باشه کمی ناراحت بشه چون واسه ی گرفتن یک عکس خوب زحمت میکشه و دوست داره نتیجه زحماتش ثمر بخش و موفق باشه و احساس کنه داره پیشرفت میکنه.ولی به این هم توجه کنین که در گذشته چقدر عکساتون ایراد داشته و الان خیلی کمتر شده این یعنی پیشرفت.هیچ کسی وقتی برای اولین بار دوربین دستش گرفته عکاس نشده.
درود بر سهیل عزیز
سهیل جان نسبت به کارهای ماکروی شما بسیار ضعیف میباشد.شاید نقطه فوکوس درست انتخاب نشده یا عمق میدان کم است.چشم ها ٬ بخصوص چشم راست که بیشتر در کانون توجه بیننده قرار دارد خارج از فوکوس است.نواحی روشن روی پوست دست و صورت هم از کیفیت کار کم کرده.گل های سفید کنار سر سوژه بیشتر در فوکوس قرار دارند تا چشمان سوژه.
ولی همچنان طرفدار پروپا قرص کارهای ماکروی شما هستم
درود و احترام
شهرام خانی
درود
لینک عکس با کیفیت مناسب تر : http://uupload.ir/files/w068_idin_givili.jpg
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt