من هم با فرم موها کمی مشکل دارم. برای من فضا، پوز و حس سوژه کمی گنگ است. بنظر من میزان باد خیلی زیاد بوده و سمت دمنده از سمت پایین بوده که باعث شده موها به سمت بالا حرکت کند! ولی معمولا در حالت طبیعی در باد شدید هم موها به سمت بالای سر نمیرود. اگر دمنده کمی بالاتر بود حالت طبیعی تری داشت. شاید اگر پرتره محیطی بود، مثلا در همان محیط کوهستان که مثال زدید این حالت افشان بودن موها طبیعی بنظر میرسید ولی در محیط بسته ای که عکس منتقل میکند، با پوز ارام بنظرم کمی درجه دمنده زیاد بوده است.به قول معروف میک سنس نمیکند!

81987تشکر
LinkBack URL
About LinkBacks
، در مثل مناقشه نیست) هیچ کسی اعتراضی نمیکرد. خیلی هم عادی و معقول بود. منتها وقتی عکس قصد در نمایش حالت باد روی موها را دارد حداقل انتظار بیننده این است که این کار را طبیعی انجام دهد از نظر من این یک مشکل فنی است نه سلیقه ای. هیچ مشکلی در دست به سینه بودن نیست. یا آرام ایستادن در برابر باد هم مشکلی ندارد. منتها ترکیب این دو حالت با این فرم اجرا حرکت طبیعی باد روی موها را منتقل نمیکند. بادی که اینطور موها را پریشان کرده باید حداقل تاثیری روی لباس هم داشته باشد اگر اینطور نباشد یا در ادیت تاثیر باد بر سوژه حذف شده باشد آنگاه با درکی که از این حالت داریم متفاوت میشود و همین تضاد باعث میشود عکسی که اتفاقا رویش زحمت کشیده شده دلچسب نباشد. این عکس بیشتر شبیه کسی است که جلوی یک فن قوی ایستاده تا در مقابل باد!