راستش مهدی جان بیشتر چیزهایی که گفتی باز هم سلیقه ای است و ایراد فنی محسوب نمیشه.
من هنوز جریان این طبیعی بودن و نبودن رو متوجه نمیشم.اینکه شما از حالت موها خوشتون نیومده به نظرم کاملا سلیقه ای است و ربطی به طبیعی بودن یا نبودن نداره.حرکت در عکس دیده میشه و همان حرکت موها کاملا حرکت محسوب میشه.نیاز قطعی برای دیده شدن این حرکت در باقی بخشهای عکس نیست.حالا اگر یک آدم کچلی جلوی فن ایستاده بود و لباسهاش تکون میخورد ولی مو نداشت میاید بگید موهات کو؟ عکس غیر طبیعیه...کما اینکه حتما آدمهای ساکت و ساکنی رو جلوی باد پنکه یا باد بهاری دیدید که فقط موهاشون تکون میخوره.
روی لباس من هم باد میخورد اما چون پارچه ضخیم و خشکی داره اثری به خودش نگرفته.جهت فن هم باید کمی رو بالا میبود چون از روبرو موهای سنگین من رو بلند نمیکرد...راستش موهای کم پشت تر از موهای من رو هم به راحتی از روبرو بلند نمیکنه!
موهای من به صورت رندوم دارند جلوی باد فن حرکت میکنند و عکاس هم پی در پی شات میزنه برای ثبت بهترین لحظه،مطمئن باشید قانونی برای چطور حرکت کردن موها وجود نداره.این احساس و سلیقه شماست...نتیجه این میشه که از میون اون همه عکس من این عکس رو انتخاب میکنم چون حالت چهره،موهام و ویرایش عکس رو بیشتر از همه دوست دارم:
فایل پیوست 69125
اما عکاس از کدوم ها خوشش میاد؟ از اینها:
فایل پیوست 69126
فایل پیوست 69127
من از ویرایش و روشن شدن بیشتر عکسها نسبت به عکس مورد علاقم استقبال نمیکنم،همینطور حالت موهام رو دوست ندارم اما این رو ایراد فنی نمیدونم،سلیقه منه.اما عکسها از نظرم مردود نیستند به خاطر این قضیه.
در نهایت اگر قانع نشدید به قول فرنگی ها:
let's agree to disagree
در مورد پی نوشت هم من تا حالا توی تالار این رو نگفتم...شغل من عکاسی پرتره و استدیو (غالبا عروس و داماد) و فیلمبرداری و ادیت عکسه.این رو گفتم که بدونید من هم از نزدیک دستی بر آتش دارم و بی اطلاع نیستم.
پ.ن:از مدیران خواهش میکنم این پست رو تایید کنند.پست قبلی کامل نبود و البته مطمئن هم نیستم ارسال شده باشه.