سلام بنظر من
درسته به تنهایی نه--یعنی یه المان مستقیم در تصویر نیست
ولی همین که در تاپیک مربوطه هست و یا کنار عکسهای عاشورایی هست این مفهوم رو در ذهن بیننده ایجاد میکنه که مربوط به شستشوی ظروف حلیم باشه تا یه پادگان و رستوران- فکر نکنم کسی با دیدن این عکس تو این تاپیک به فکر زوم بک از ظروف یه رستوران بیفته!!!
ممنون
کد:http://www.atings.com/uploads/1261790859.jpg
ویرایش توسط farhad44 : Saturday 26 December 2009 در ساعت 14:47 دلیل: عكس با حجم غیر مجاز تبدیل به لینك شد
اين حرف شما در بارهي موضوع تاپيك صحيحه. اما اگه شما خودتون اين توضيحات رو زير عكس اضافه ميكرديد بهتر نبود!
اضافه كردن توضيح، موسيقي و ... چيزي كه امروز به اون مالتي مديا مي گن (جاش تو سايت عكاسي واقعا خاليه!) خيلي كار رو جذاب تر مي كنه.
يه كاري++ جناب مداح چند روز پيش گذاشتند كه عكس + توضيحاتشون واقعا زيبا بود. اگه ايشون تنها عكس رو مي گذاشتند شايد به اين جذابي نبود!
حتی با درج توضیحات، عکس مورد اشاره باز هم چیزی برای بیان ندارد.
قبلا یادم هست که یکی از دوستان در تاپیک عکسهای پاییزی، عکسی از غروب گذاشته بود و در پاسخ به کسانی که میگفتند این چه ربطی به پاییز داره میگفت که من این عکس را پاییز گرفتهام.
عکس پاییزی عکسی است که خودش حاوی المانهایی از پاییز باشد.
به طریق مشابه، در عکسهای محرم هم باید شاهد المانهایی از محرم باشیم.
گاه این المانها مربوط به عزاداری هستند و گاه مربوط به مسائل پشت صحنه.
ولی هر چه که باشند باید حاوی عناصری باشند که ارزش ثبت داشته باشند.
گرفتن یک عکس صرفا از شستن ظروف، با یک زومبک نهچندان مناسب، هیجحس خاصی را در بیننده (لااقل من و چند دوست دیگری که بیان کردند) ایجاد نمیکند.
توضیحات باید وجوهی از داستان را که در عکس ناپیدا است را بیان کند. نه اینکه اصل موضوع در توضیحات باشد، و عکس جنبهی تزیینی داشته باشد.
کد:http://www.upic.ir/images/29477314995990393314.jpg
سلام دوستان
يه توضيحي بايد در مورد اين عكسا داد فكر كنم
اولي مخصوص مراسم مشعل هست كه مشعل روشن ميكنن و مردم رو به ياد سوزوندن خيمها ميندازن // البته سرعت رو خودم خيلي پايين اوردم كه عكس به اين شكل شد.
دومي مراسم وداع حضرت قاسم عليه السلام هست.
شايد اين مراسم تو خيلي جاها مرسوم نباشه، ولي اين عكسا تو قم هست.
ویرایش توسط farhad44 : Saturday 26 December 2009 در ساعت 14:48 دلیل: عكس با حجم غیر مجاز تبدیل به لینك شد
عکسهای قشنگیه.
فقط کاش این عکس دومیه این برادر به جای خاروندن سرش تو سرش میزد!
درسته خيلي بهتر ميشد ولي خب تو اون لحظه به اونش زياد دقت نكردم چون جام خيلي بد بود شلوغ هم بود خيلي.
اين عكسارو هم ببينيد تا بقيه عكسا رو ان شاء الله در پست هاي بعد بزارم.
نظر يادتون نره... ميخوام ببينم اشكالهاي عكسام كجاس.
ممنونم