صفحه 19 از 28 نخستنخست ... 9 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 181 تا 190 , از مجموع 274
Like Tree1089تشکر

موضوع: عكاسي در مناسبت هاي ملي، مذهبي و اجتماعي

كاربر همراه amirmisagh آواتار ها
    تشکر کرده
    659

پیش فرض پاسخ: عاشورا از نگاه دوربین (عكسهاي محرم)

آقای alliii چون خودتون گفتید ما داریم نظر میدیم.
    عکس اول ... چی بگم آخه! اول اینکه فلوئه . دوم اینکه از بدجایی کات شده. شاید دست کسی اونجا بوده نمیخواستی تو کار بیاد.
    سوم هم اینکه به نظر من وقتی این پارچه ها رو دور بچه میبندن بچه باید آروم و زیبا نشون بده و با این مدل گریه هم زیبایی از دست میره هم اینکه این تصور بوجود میاد با زور این لباسها رو تن بچه کردید و سریع عکس گرفتید کلاً بیخیال این عکس شو.

دوم و سوم هم ... امان از این نگاه های مردم. عکسهای خوبیه. فقط توجه کن شما داری از عاشورا عکس میگیری سعی کن کاملاً مشخص باشه که مثلاً این عکس مربوط به عاشوراست. تو هر دو عکس ما فقط طبل میبینیم ولی نگاه های ناراحت و گریون مردم اطراف رو نمیبینیم . تو عکس اول فقط اون نفر سمت چپ خوبه و متأثره ولی دو تای دیگه مثل دو تا وزغ ا( با عرض معذرت فقط یه مثاله) از دو گوشه سراشون اومده بیرون و ذل زده به دوربین تو عکس دوم هم همینطور ولی در کل نسبت به عکس اول خیلی بهترن!

كاربر فعال Nader Kohansal آواتار ها
    تشکر کرده
    2683

نقل قول نوشته اصلی توسط aaallliii نمایش پست ها

نظر يادتون نره... ميخوام ببينم اشكالهاي عكسام كجاس.
    ممنونم
    سلام

اشکالات عکساتون آنجاست که نه نورسنجی و نورپردازی درستی دارند، نه کادربندی مناسبی، نه فوکوس صحیحی و نه جذابیتی.

کافیست که با دوربین یا حتی موبایل در چنین محل هایی چرخید و بدون هیچ سازمان فکری، چپ و راست شاتر را فشار داد و با فلاش عکس گرفت و چنین تصاویری به دست آورد.

بهتر است عکس یا عکس هایی برای ارسال انتخاب کنید که کاربران فوروم با دیدن عکس ها آرزو کنند آن عکس ها را آن ها می گرفتند.

پوزش به خاطر صراحت گفتار.
    Amir Mohebi، ARASH II، A_Maddah و 8 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه fartow آواتار ها
    تشکر کرده
    1432

كاربر آشنا hesamjm آواتار ها
    تشکر کرده
    261

نقل قول نوشته اصلی توسط aaallliii نمایش پست ها
    درسته خيلي بهتر ميشد ولي خب تو اون لحظه به اونش زياد دقت نكردم چون جام خيلي بد بود شلوغ هم بود خيلي.
    اين عكسارو هم ببينيد تا بقيه عكسا رو ان شاء الله در پست هاي بعد بزارم.

نظر يادتون نره... ميخوام ببينم اشكالهاي عكسام كجاس.
    ممنونم]
    در مورد عکس اول بنظرم
    مشکل کادر دارید که کات جالبی نخورده و مشکل فلو شدن داره البته بک گراند هم خیلی مهمه که به معنی یا زیبایی کمک کنه! گریه یا خنده هم فکر کنم این تصمیم عکاسه که چی رو برسونه و در هردو حالت معنا و زیبایی خاصی خواهد داشت
    در مورد کادر عکس های دوم و سوم هم همین عقیده را دارم ضمن اینکه سوژه های خاص یا تاپی ندارند ولی ما رو یاد محرم و عزاداری می اندازند--
    البته این نکات رو همه می دونن مهم اجرا کردنشه
    در کل خوبه-خسته نباشین
    aaallliii تشکر می‌کند.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    1717

نقل قول نوشته اصلی توسط amirmisagh نمایش پست ها
    آقای alliii چون خودتون گفتید ما داریم نظر میدیم.
    عکس اول ... چی بگم آخه! اول اینکه فلوئه . دوم اینکه از بدجایی کات شده. شاید دست کسی اونجا بوده نمیخواستی تو کار بیاد.
    سوم هم اینکه به نظر من وقتی این پارچه ها رو دور بچه میبندن بچه باید آروم و زیبا نشون بده و با این مدل گریه هم زیبایی از دست میره هم اینکه این تصور بوجود میاد با زور این لباسها رو تن بچه کردید و سریع عکس گرفتید کلاً بیخیال این عکس شو.

دوم و سوم هم ... امان از این نگاه های مردم. عکسهای خوبیه. فقط توجه کن شما داری از عاشورا عکس میگیری سعی کن کاملاً مشخص باشه که مثلاً این عکس مربوط به عاشوراست. تو هر دو عکس ما فقط طبل میبینیم ولی نگاه های ناراحت و گریون مردم اطراف رو نمیبینیم . تو عکس اول فقط اون نفر سمت چپ خوبه و متأثره ولی دو تای دیگه مثل دو تا وزغ ا( با عرض معذرت فقط یه مثاله) از دو گوشه سراشون اومده بیرون و ذل زده به دوربین تو عکس دوم هم همینطور ولی در کل نسبت به عکس اول خیلی بهترن!
    سلام
    اول بايد از شما تشكر كنم كه اشكالات عكسهامو ميگيد واقعا خيلي خوشحال ميشم كسي انتقاد بكنه از عسكهام چون من هدفم عكاسى يادگرفتن هست وبراي اينكه به اين هدفم برسم بايد اشكالات خودمو بدونم، به همين جهت من تو پست قبليم گفتم اشكالاتمو بگيد..
    نسبت به عكس اول بله درسته كاملاً قبول دارم ولي مسأله خنده و گريه همينطور كه دوستمون hesamjm اشاره كردن بنظرم هر دو مفهوم خاصي رو ميرسونن
    و در بقيه موارد هم درست فرموديد قبول دارم و دستتون هم درد نكنه

اما در مورد نظر استاد گرامى
    کافیست که با دوربین یا حتی موبایل در چنین محل هایی چرخید و بدون هیچ سازمان فکری، چپ و راست شاتر را فشار داد و با فلاش عکس گرفت و چنین تصاویری به دست آورد.
    من يه سؤال داشتم، مگه عكس با موبايل عكس خوبي نيست؟ مگه هر كي دوربين خوبي داره قراره عكس خوبي بگيره؟ بعد اينم درست نيست كه بدون هيچ سازمان فكري چپ و راست شاتر رو فشار دادم، حد اقل هر چى باشه (حتى اگر عكسام بد بودن) تو اون لحظه من اينو فكر كردم كه شايد اين عكس خوبي بيفته، شما تجربه داريد ما نداريم.
    من ميخواستم اشكالات عكس رو بگيد نه اينكه بگيد كه چقدر رو اين عكس فكر شده يا نشده اصلا.
    بازم از شما ممنونم

كاربر آشنا mahmooood آواتار ها
    تشکر کرده
    22

Camera: Nikon D80
    Exposure: 0.02 sec (1/50)
    Aperture: f/4.0
    Focal Length: 45 mm
    ISO Speed: 400
    Exposure Bias: 0 EV
    Flash: No Flash

كاربر همراه amirmisagh آواتار ها
    تشکر کرده
    659

نقل قول نوشته اصلی توسط hesamjm نمایش پست ها
    در مورد عکس اول بنظرم
    مشکل کادر دارید که کات جالبی نخورده و مشکل فلو شدن داره البته بک گراند هم خیلی مهمه که به معنی یا زیبایی کمک کنه! گریه یا خنده هم فکر کنم این تصمیم عکاسه که چی رو برسونه و در هردو حالت معنا و زیبایی خاصی خواهد داشت
    در مورد کادر عکس های دوم و سوم هم همین عقیده را دارم ضمن اینکه سوژه های خاص یا تاپی ندارند ولی ما رو یاد محرم و عزاداری می اندازند--
    البته این نکات رو همه می دونن مهم اجرا کردنشه
    در کل خوبه-خسته نباشین
    شما نظر خوتونو گفتید یا همش نقد نظرات بنده بود؟
    من نگفتم بچه باید میخندید و ضمناً همون نکات رو که به زعم شما همه میدونن رو اتفاقاً همه نمیدونن.
    شما بهتره نقد خودتونو بنویسید دوست عزیز.
    موفق باشید
    hesamjm تشکر می‌کند.

كاربر فعال
    تشکر کرده
    285

نقل قول نوشته اصلی توسط amirmisagh نمایش پست ها
    شما نظر خوتونو گفتید یا همش نقد نظرات بنده بود؟
    من نگفتم بچه باید میخندید و ضمناً همون نکات رو که به زعم شما همه میدونن رو اتفاقاً همه نمیدونن.
    شما بهتره نقد خودتونو بنویسید دوست عزیز.
    ...
    سلام،

من متاسفانه نه شما و نه جناب hesamjm را نمی‌شناسم، هیچ‌کدام از انتقاداتی هم که خواندم در حد و اندازه‌ی نقد عکس نبودند اما علت این برخورد شما را نمی‌فهمم! اول این‌که در نوشته‌ی جناب hesamjm، ایشان هیچ نامی از شما یا نقل قولی از شما نیاورده بودندہ و در نتیجه علت این برخورد شما را نمی‌فهمم. دوم این‌که، فرض کنیم، نظر کسی مخالف نظر شما بود، این برخورد به‌هیچ وجه منطقی و در شان این فروم و کاربرانی که خواننده‌ی نوشته‌ی شما هستند نیست. این‌جا محیطی است برای بحث و تبادلِ‌نظر، مطالب شما هم عمومی هستند و تک‌تک کاربران حق‌دارند و آزادند که درباره‌ی آن‌ها نظر دهند و یا آن‌ها را به‌چالش بکشند. اگر نمی‌توانید این شرایط را تحمل کنید، به‌نظرم به‌تر است مطلبی ارسال نکنید و دیدگاه‌های خود را از دیگرانی -که تحمل خواندن آرایشان را ندارید- دریغ نمایید.

موفق باشید.
    Kaveh Ghobadi، mreza1001، Navid7h و 4 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    کاوه!
    [EYES] [576 Megapixel Retina] [2 x Natural 22.3mm F3.2] [ISO 1 -800]

BEN
    BEN آنلاین نیست
    كاربر آشنا BEN آواتار ها
    تشکر کرده
    314

nikon D90
    85mm - f/1.8D
    iso : 640
    f/2.5
    1/250

كاربر آشنا hesamjm آواتار ها
    تشکر کرده
    261

روستای برزنون-خراسان رضوی-ظهر عاشورا

mreza1001، tanhatanha، Rouzbeh Ehsani و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

صفحه 19 از 28 نخستنخست ... 9 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... آخرینآخرین