لنز 18-55 برعکس :
بچه این عنکبوت رو در زیر پاهایش میبینید ؟ ( خود عنکبوت نیم سانته )
لنز 18-55 برعکس :
بچه این عنکبوت رو در زیر پاهایش میبینید ؟ ( خود عنکبوت نیم سانته )
سلام...
امیر جان عجب ماکرو گرافی شده آقا، باز دارین میریم جایی که باید رفت(حشره شناسی) اصلا این تاپیک همش باید جک و جونور باشه آقاو دستت درد نکنه اون عنکبوته عجب فیگور توپی داره.
بعد میگن 18 - 55 بده......بیا عمرا لنز به پاش برسه.......این کنون تمام افتخارش با این لنزه....لنز 18-55 برعکس :
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سجاد حیدرزاده
---------------------------------------------------------------
من نور نیستم. من شبم. اما شعله ای به جانم افتاده و می سوزاندم. من شبی آکنده از روشناییم. (نیکوس کازانتزاکیس)
Canon EOS 30D
Canon PowerShot A620
Canon 28-135 f3.5-5.6 EF IS USM
Canon 18-55mm f/3.5-5.6
Filter Sigma 72mm UV Multi-coated
Filter Sigma 72mm EX multi-coated Circular Polarizer
جناب سوکی عکستون بسیار عالی شده... موفق باشید
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
ممنون .
همش قدرت 18-55 هستش ، من فقط دکمه رو فشار دادم .
اما واقعا میکروسکوپه ، کسی از دوستان 10-20 رو برعکس نکرده ؟!!
فکر کنم میکروب های بدن عنکبوت هم دیده بشه .
** اما سجاد جان ، این عنکبوت ما قصد فامیل شدن رو نداره ، حالا شما فعلا عنکبوتت رو بفرست خواستگاری . **
امیر جان ماکروی جالبی شده. دست خوش.
یک جا دربارۀ بر عکس کردن 55-18 خونده بودم. اگه زحمتی نیست فوت کوزه گری رو بگو جانم. یک 55-18 دارم که بکار نمیاد ،ببینم میشه یا خرابش کرد یا چیزی از توش در آورد.
http://www.akkasee.com/forum/showthr...A7%D8%B1%DB%8C
این لینک رو دیدن ؟
ممنون امیر جان. نه اینو ندیده بودم. توی یک سایت خارجکی بود مقاله ای که خونده بودم. حالا ببینم چکار می کنم با این.
باز هم ممنون
سلام
به به ميبينم كه امير كولاك كرده .
امير جان پست 211 فوق العاده است . حالا هي بگيد 18-55 لنز خوبي نيست ...
محمد فخار
Canon EOS 400D
Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
LowePro Off Trail 1 l Hamma Backpack