محمد امین فیروزآبادیMohammad Amin Firuzabadi
http://www.maf.irآخرین بروز رسانی 1385/1/27http://www.irandeserts.com
با سلام خدمت بزرگواران
مدتیه تصویر این لینک
http://aks.akkasee.com/photos/104795/
ذهن منو مشغول کرده البته نه بخاطر خود عکس بلکه به خاطر جواب آخر عکاس:
حالا از شما خواهشمندم نظرتونو اعلام کنین آیا واقعا این نوع هک کردن عملیه اگه اینطور باشه این دوربین همزمان ماکرو تله واید نرمال رو در یک لنز داره؟این عکس از فاصله 3 الی 4 سانتی با زوم تقریبا 10x گرفته شده البته در س و پ ر ماکرو زوم نداره ولی میشه از برنامه های هک روی دوربین استفاده کرد ... در رابطه با بزرگ شدن پشه تو عکس هم خدمتون عرض کنم که دوربین هرچه به سوژه نزدیک تر باشه عکس بزرگتری ازش میگیره و با توجه به رزولیشن بالا میشه با یه حقه ساده در فتوشاپ و کم کردن رزولیشن عکس این خطای دید رو برای بیننده ایجاد کرد ...
ممنون
یکی از دوستان درباره این عکس و گالری این عکاس قبلا پست زده بود. ( فکر می کنم در تاپیک نقد آثار منتشر شده در گالری )
با توجه به گالری این عکاس ( احتمالا عکاس نما !!! ) احتمال دزدی بودن عکس زیاده ... پس زیاد به توضیحاتش توجه نکنید!
با خوندن توضیحات عکس و همین طور جواب های ناشیانه ایشون متوجه این قضایا خواهید شد.
به نظر من این احتمالی که نوشتین خیلی خیلی کمه ، ایشون دو تا عکس ماکرو دارن که با sx20 گرفتن عکسهای خیلی تاپی هم نیستن که گرفتنش با این دوربین غیر ممکن باشه و یا ارزش کاری رو که گفتین داشته باشه، من با توضیحاتشون کاری ندارم اما ممکنه عکسهایی که گذاشتن کادر کامل نباشه و کراپ کوچکی از کادر اصلی باشه.
WWW.GOGNUS.COM ► علی شادی
Gear List: Nikon D90 + 18-105vR + 50 1.4D + Sigma 10-20 + Manfrotto 190XPROB + 322RC2 & Panasonic FZ5
در مورد عکس موریانه بله امکانپذیره ولی در مورد پشه خیر با این دوربین و لنز آن به تنهایی حتی با کراپ امکانپذیر نیست
حتی از همون موریانه هم ماکرویی مثل پشه نمیشه با این دوربین تهیه کرد من با این نوع دوربین تست کردم
لطفا به چشمهای مرکب و جزییات دقت کنید
ممنون از نظرتون
در ضمن من نمیخواهم به ایشون چیزی نسبت بدم بلکه واقعا برای من سوال شده؟!!!
سلام
والا من هم دو تا سوال برام پيش اومده ، اولي اينكه ايشون تو نظرات مربوط به موريانه اينطور ميفرمايند كه بيش از آنچه كه ما فكرش رو ميكنيم مبتدي هستند ولي تو قسمت نظرات مربوط به عكس پشه، ايشون اين عكس رو نتيجه تجربشون ميدونن! و دوم اينكه "مرحله ناپلیوس آرتمیا" و "آتش زیر خاکستر" عكسهاي كاملا معمولي هستن و هيچگونه تكنيك و يا هنر خاصي روي اونا صورت نگرفته و يك شخص كاملا مبتدي هم ميتونه چنين عكسي و چه بسا بهتر بگيره، اما موضوع ماكروهاي ايشون كاملا فرق ميكنه چون يكي از دوربينهاي بنده sx1 هست و با توجه به اينكه هر دو (sx1 و sx20) از لنز يكسان با رنج كاملا يكسان(560-28) استفاده ميكنن به جرات ميتونم بگم كه گرفتن چنين ماكروهايي بدون فيلتر كلوزآپ و يا لنز معكوس تقريبا غير ممكنه مگر اينكه قسمتي از تصوير اصلي كراپ شده باشه كه اين هم با توجه به اندازه پشه و بزرگنمايي 1:1 اين دوربين، كيفيت چندان مطلوبي نخواهد داشت و البته در مورد ماكروهاي ايشون بعيد ميدونم اينطور باشه. البته بنده قصد جسارت ندارم و يا خدايي ناكرده قصد اين رو هم ندارم كه چيزي رو به ايشون نسبت بدم، من اينطور فكر ميكنم كه ايشون در مورد ماكروهاشون كمي كم لطفي ميفرمايند و فلسفه وجودي اين سايت كه همان گسترش هنر و فنون عكاسي و به اشتراك گذاشتن تجربه هاست، رو نقض ميكنن و مايل نيستند تا تجربياتشون رو به ديگران انتقال بدن.
سلام
sx10is+closeup filter