این عکس رو با Canon A620 گرفتم.
این عکس رو با Canon A620 گرفتم.
سجاد حیدرزاده
---------------------------------------------------------------
من نور نیستم. من شبم. اما شعله ای به جانم افتاده و می سوزاندم. من شبی آکنده از روشناییم. (نیکوس کازانتزاکیس)
Canon EOS 30D
Canon PowerShot A620
Canon 28-135 f3.5-5.6 EF IS USM
Canon 18-55mm f/3.5-5.6
Filter Sigma 72mm UV Multi-coated
Filter Sigma 72mm EX multi-coated Circular Polarizer
جناب حیدر زاده متاسفانه عکستان فوکوس نیست!
منتظر عکس های بعدی هستیم
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
سجاد حیدرزاده
من نور نیستم. من شبم. اما شعله ای به جانم افتاده و می سوزاندم. من شبی آکنده از روشناییم. (نیکوس کازانتزاکیس)
Canon EOS 30D
Canon PowerShot A620
Canon 18-55mm f/3.5-5.6
عنکبوت خيلي عاليه
در اين ماکروها همان ژست و محيط و حفظ جذابيت عکس اهميت زيادي دارد
سجاد حیدرزاده
Canon EOS 30D
Canon PowerShot A620
Canon 18-55mm f/3.5-5.6
چشم مار زنده:
http://www.treklens.com/gallery/Midd...hoto213686.htm
فانتوم:
http://www.treklens.com/gallery/Midd...hoto207276.htm
نیکون 4500
www.OldTribalRugs.com
http://Piks.blogfa.com
Afshin Memarian
Nikon 4500---Canon eos20D---canon 28-105 f/3.5 4.5 USM II ---canon 75-300 USM III f/4 5.6
راستش من تازه واردم. اشکالات عکسم رو بهم بگید.
به نظرم یه خواصیت عکسهای ماکرو که کمتر اینجا من دیدم از دوستان ، دیدن اشیایی هست که به صورت روزمره
میبینیم اما شاید نه اینجوری !
از اشیا هم بذارید خوبه به نظرم
راستی یه سوال . تو عکاسی ماکرو چجوری نور و زاویه عکاسی رو رعایت کنیم تا زیر عکس سایه نیفته . مثل عکس
من که نتونستم سایه زیر تسبیح رو حذف کنم. به خصوص تو عکاسی زیر نور چراغ
نبايستي از نور ثابت مثل لامپ سقف استفاده كنيد، از يك چراغ مطالعه با يك ترانسپارنت ميشه نتايج خوبي گرفت در مورد همين عكسي كه گرفتيد زاويه تابش از بالا بوده و ميبايست منبع نوري از سمت دوربين به سمت سوژه تابيده ميشد ، تا سايه ها پشت تسبيح تشكيل شوند ،البته روش هاي ديگري هم هست مثل استفاده از فلاش و ساختن رفلكتور و اتاقك نوري مدور كه نور رو نرم و از افتادن سايه جلوگيري كنه.
در مورد سوژه هم بايد بگم ماكروگرافي از اجسام يا سوژه هاي زير توام با جزييات زيباتر خواهد بود در مورد عكس شما هم كادر ، نور و خود سوژه مشكل داره ، چه جزيياتي ميتونه در يك تسبيح معمولي خلاصه بشه ؟ يا چه جزيياتي رو ميتونه نمايش بده؟ اگر هم دنبال سوژه معمولي باشيد بايد عكسي بگيريد كه ايجاد تفاوت كنه
سعید نقشبندی
سلام...
به توضیحات بسیار جالب و جامع سعید عزیز این رو هم اضافه کنم که شما می تونید با یک یا دو آینه نور رو بصورت دلخواه و بدون سایه در بیارین این یا حتی از کاغذ ها سفید که باز تابش نور زیادی دارند.
درباره ی سوژه با سعید عزیز کاملا موافقم یک تسبیح چیزه زیادی نداره برای ارائه کردن.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson