If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
Canon EOS 7D , EF100-400mm @ 400mm ,FD: 1.87m , F/6.3, 1/1600s ,ISO: 400
اصغـرمحمـدی
سلام
درود
برای فاصله گرفتن تاپیک از حشره گرافی...
مجموعه عکس My Life in Macro یکی از زیر مجموعه های پروژه My life in Frames هست. درین مجموعه تمام وسایل شخصی و خصوصی با دید ماکرو ثبت شده.
از البسه ، جوراب ، کفش ، حوله شخصی ، رو تختی و ... گرفته تا بند شانه آویز دوربین
هدف مجموعه نگاه متفاوت به دنیای اطراف ماست ... دنیایی که هر روزه کنار ماست با ماست و تن ماست ...
نیازی به سفر قله قاف برای پیدا کردن ثبتی متفاوت نیست.
این مجموعه رو میتوان self portrait و Abstract و Macro طبقه بندی کرد.
این مجموعه عکس شامل 26 عکس است که اینجا مجموعه کامل رو میتونید مشاهده کنید.
موفق باشید
جناب آقای خلیلی تلاش شما قابل تقدیر است
لازم است یادآوری نمایم قبل از عکاسی حشرات بسیاری از دوستان جهت تست و آشنایی با لنز ماکرو خود از انواع وسایل اطراف چنین عکس هایی ثبت می کنند به عنوان مثال حداقل بنده هم از کیف لنز و بند دوربین و فرش و موکت و بافت پارچه صندلی و.... عکاسی کرده ام
اما نکته در آنجاست که بسیاری از این دوستان ماکروگرافی حشرات را نوع دیگری یافته و متمایل به آن هستند و زیبایی که در آن می بینند در سوژه های بیجان نمییابند
به هر حال امیدوارم علاقه مندان عکاسی ماکرو از هر نوع به بینش و دانش یکدیگر همچنان احترام بگذارند
جناب مومنی مقدم
پست شما جهت دار و کنایه دار است.... من در نقض حشره گرافی و کار دوستانی چون شما حرفی زدم آیا که اینطور گارد گرفتید؟! من با شما و حشرات زشت و زیبای شما کاری داشتم یا بی احترامی کردم؟
از شما انتظار این برخورد را نداشتم.
جدا از گوش و کنایه ، بله هر کسی هم یک دوربین کامپکت هم می خرد از در دیوار و بچه و خانواده عکس می گیرد...اما یکی sally mann میشود که عکس های دختران کوچکش یا شوهرش هنر حساب می شود.
البته قیاس کلی نمی کنم اما نتیجه گیری می کنم که هر عکسی با بینش قبلی و هدف خاص ثبت شود متفاوت از عکس تست لنز جدید خواهد بود ... چراییش هم مشخص است .
بگذریم...
در خصوص سوال جناب ملک زاده ، برای نورپردازی ابتدا با یک چراغ قوه معمولی زاویه مناسب برای فلاش رو پیدا می کردم و بعد فلاش با یک سافت باکس کوچک جای آن قرار می دادم.
موفق باشید.