سلام
سلام
...
با اینکه تاپیک مجزا برای معرفی سایتهای مختلف وجود داره با توجه به تخصصی بودن سایت macroworldmania تصمیم گرفتم این سایت رو در تاپیک ماکرو به دوستان معرفی کنم
به علاقمندان ماکرو پیشنهاد میکنم در سایت MacroWorldMania.com - Community of Macro Photography عضویت بگیرن و در محیط کاملاً تخصصی این گالری عکس ارسال کنن
در این سایت شما میتونید عکسهای خودتون رو ارسال کنید به عکسهای مختلف امتیاز دهید و کامنت بگذارید
این سایت کاملاً تخصصی هستش و فقط و فقط عکسهای ماکرو درش مشاهده میشه بنابراین همه اعضا همدیگر رو درک میکنن
توجه داشته باشید اگر عضویت نداشته باشید از گالری هم نمیتونید دیدن کنید.
همه چیز تا وقتی برای دیگران اتفاق می افتد شوخی و تفریح است.
سلام و احترام
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
ایمان عزیز
عکس زیبایی گرفتی و بزرگنمایی خوبی هم حاصل شده
کادربندی کمی جای کار داره
دیتیل کار با افزایش شارپنس میتونه بهتر بشه
همچنین در بک کار نقاطی وجود داره که من حدس میزنم مربوط به کثیفی سنسور باشه این نقاط به راحتی قابل حذف هستن
موفق باشید
تقدیم به دوست عزیزم مجید مومنی مقدم
پرتره نوعی عنکبوت ( اگر اشتباه نکنم عنکبوت صلیبی )
نکته جالب این ثبت اینه که به همراه 28 میلیمتر لنز معکوس از 10 سانتی متر اکستنشن تیوب استفاده شده.....!
با اینکه تاپیک مجزا برای معرفی سایتهای مختلف وجود داره با توجه به تخصصی بودن سایت macroworldmania تصمیم گرفتم این سایت رو در تاپیک ماکرو به دوستان معرفی کنم
به علاقمندان ماکرو پیشنهاد میکنم در سایت MacroWorldMania.com - Community of Macro Photography عضویت بگیرن و در محیط کاملاً تخصصی این گالری عکس ارسال کنن
در این سایت شما میتونید عکسهای خودتون رو ارسال کنید به عکسهای مختلف امتیاز دهید و کامنت بگذارید
این سایت کاملاً تخصصی هستش و فقط و فقط عکسهای ماکرو درش مشاهده میشه بنابراین همه اعضا همدیگر رو درک میکنن
توجه داشته باشید اگر عضویت نداشته باشید از گالری هم نمیتونید دیدن کنید.
ویرایش توسط shahbazi : Tuesday 17 July 2012 در ساعت 22:22
ممنونم سهیل جان
در رابطه با کثیفی سنسور حق با شماست بعد از تایید عکس متوجه شدم ... شارپسازی به علت اینکه بعد از حذف نویز انجام گرفته چندان چیزی نشده که در ذهن شماست ، متاسفانه حذف نویزهای موجود بعد از شارپسازی برایم رضایت بخش نبود ... با نویز نینجا اصلا نمیتوم ارتباط برقرار کنم و ایمیج نامیک هم دیتیل را انچنان خوب حفظ نمیکند ولی با این حال از نتیجه کار راضی ام اما همچنان اعتقاد دارم همیشه جا برای پیشرفت هست خصوصا برای تازه واردی در این ژانر مثل من ....
درمورد کادر بندی خوشحال میشم نظرت و بدونم ...
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs