If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
سلام به همه دوستان خوبم
close-up +2
پیمان شکوری من
Nikon d7100 +sigma 20mm1.4 art . nikkor 50mm f1.8g + sigma 150mm macro
Manfrotto 290dual . Manfrotto 804
Tifoto ball head
سلام
ثبت خوبی انجام شده اما کمی شارپنس پایین عکس ( احتمالا ناشی از کراپ زیاد ) آزار دهنده است. نور دهی نامناسب باعث ایجاد هایلایت شدید در پشت عنکبوت و ... شده.
این عکس شکار زنبور توسط عنکبوت نشان دهنده دقت بالای شما در دیدن پیرامون است که جای تبریک دارد
به نظر من مشکل فکوسی که دیده می شود بدلیل فیلترهای کلوزاپ اتفاق افتاده در مرکز فکوس بهتر و در کناره ها خیر ضمن اینکه استفاده از خود این فیلترها عمق میدان را کم می کند با اینکه دیاف 11 بوده است
در عین حال سرعت را از یک 160 ام ثانیه کمتر نگیرید مگر با سه پایه و پیشنهاد بنده یک 250 ام ثانیه است
به هر حال چنین ثبت زیبایی جای تبریک دارد
موفق باشین
سلام خدمت دوست عزیزم آقا ایمان
فکر کنم شما در ثبتهاتون از فلاش استفاده میکنید و این باعث میشه رنگ بک عسهاتون تیره بشه و این تو ذوق من بیننده میزنه من دارم کاراتون رو دنبال میکنم این مورد حقیقتش حداقلش من رو آزار میده و باید 1 فکری بابت این مورد بکنید حتی در این مورد با آقای شهبازی هم صحبت کردم.ممنون از اشتراکتون
شهرام خانی
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
استفاده از فلاش به هیچ وجه حرکت بد و نا پسندی در ماکرو گرافی نیست! اتفاقا گاهی به برجسته تر شدن سوژه هم کمک میکنه.خصوصا وقتی سوژه رنگ روشنی هم داشته باشه و بک هم روشن باشه.با این حرف شما شرکتها باید کلا از خیر ساختن فلاش های مخصوص لنزهای ماکرو بگذرند.نور فلاش در صورت کنترل صحیح در جای خودش به ثبت بهتر و زیبایی سوژه کمک بسیاری میکنه.
ویرایش توسط lamagra : Thursday 12 July 2012 در ساعت 22:42 دلیل: تایپی
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
ممنونم از توجهات دوستان . چند روز پیش با دوستی صحبت از فروم بود که بحث بر سر نقد های دوستان شد بالواقع گاهی حتی از تند ترین نقد ها مطالب مفیدی میتوان اموخت ...
جناب خانی ممنون از توجه شما در ثبتهای اخیر که در طبیعت بوده سهم استفاده از فلاش را تاجای ممکن کم کرده ام و همانطور که اقای احمدی عزیز فرمودن استفاده از ان را فقط مختص لحظاتی قرار داده ام که ناگزیر باشم . در رابطه با کار ماکرو همانطور که خودتان میدانید پوز سوژه تحت کنترل عکاس نیست و در بسیاری از موارد فقط با جابجایی خود عکاس به شرط هموار بودن زمین و ... شاید بتوان ثبت مفیدی انجام داد ، در رابطه با این پروانه از فلاش حین کار استفاده ای نشد ولی محل نشستن پروانه جایی بود که بک تیره ای داشت و چاره ای نبود !
ویرایش توسط iman mehr : Friday 13 July 2012 در ساعت 00:42