پرتره نوعی مگس که به آن Blue Bottle Fly گفته میشود و نام علمی آن Calliphora vomitoria است
برای ثبت این عکس فلاش در اختیار نداشتم و مجبور شدم از چند شاخه لامپ کم مصرف برای نورپردازی استفاده کنم
کراپ
پرتره نوعی مگس که به آن Blue Bottle Fly گفته میشود و نام علمی آن Calliphora vomitoria است
برای ثبت این عکس فلاش در اختیار نداشتم و مجبور شدم از چند شاخه لامپ کم مصرف برای نورپردازی استفاده کنم
کراپ
هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم...
با سلام
لنز معکوس - فوکال 18میلی متر - فلاش دوربین + دیفیوز دست ساز
موفق باشید
سلام و احترام
دوستان توجه فرمایند موضوع این هفته در دنیای بیجان فراوان یافت می شود و در واقع موضوع فرسودگی در سطح ماکرو به عنوان موضوع اول انتخاب شد تا حتی نیازی نباشد تا برای عکاسی از منزل خارج شوید(به عنوان مثال این چگونگی نگاه شماست که از بخش کوچکی از یک فلز زنگ زده عکسی زیبا می آفریند).
منتظریم
موفق باشین
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
درود
You can take the boy out of Suffolk, but you can't take Suffolk out of the boy
با سلام
ضمن تشکر از آقای خادمی ،
تصویر ارسالی آقای شیر زاده مربوط به یک رطیل است که در فرهنگ عامه با نام شترزنک یا در انگلیسی به نام عمومی عنکبوت شتریCamel spider شناخته می شوند. البته این نکته را باید در نظر داشت علیرغم تبلیغات منفی که برای این جانوران می شود، ایشان کاملا غیر سمی و از این حیث بی آزارند اما باید از گاز آن ها دوری جست چون بسیار دردناک است. این جانوران در تمام نقاط ایران یافت می شوند و البته دانش ما همچون بسیاری از سایر جانوران در مورد آن ها بسیار ناچیز است.
... در مورد عکس نیز می توان پیشنهاد کنترل نور بهتر (جهت حذف سایه ها) و کمی تغییر در زاویه برداشت را پیشنهاد نمود.
موفق باشید