والا
دوستان مثل سعید و امیر و مسعود قبل این كار رو كرده بودن و تو پستهاس همسن سایت توضیح دادن اما چون سرچ كردن یكم سخته مخصوصا تو این سایت من خلاصه یه توضیحاتی میدم
تو این روش اگر یه لنز واید رو سروته رو دوربین ببندید نتیجه كار یه تله قوی میشه اما به دلیل تنگ بودن دهانه انتهایی لنز و عدم امكان برقراری ارتباط كانكتورهای لنز با بدنه عمل فوكوس و تنظیم دیاف باید به صورت دستی انجام بشه
در لنزهای نیكون بخاطر وجود یك بیلبیلك ته لنز عمل تنظیم دیاف خیلی راحت تره اما در لنزهای كنون ابتدا باید لنز رو روی دوربین بست و دیاف مربوطه رو تنظیم كرد بهد در حال روشن دكمه DOF رو فشارداد و لنز رو يكم چرخوند تا ارتباط كانكتورها قطع بشه و لنز خاموش بشه با همون دياف تنظيم شده و بعد دوربين رو خاموش كرد و لنز ور سروته بست به دوربين لازم نيست كه توضيح بدم كه بايد تو مد M عكاسي كرد و حتما از فلاش و يا يك منبه نوري قوي استفاده كرد
براي بستن لنز به شكل سروته بايد يه در پوش بادي گير بياريد(تو ناصر خسرو با قيمت 3000 تومن ميشه خريد) و يك رينگ فيلتر متناسب با دهنه لنزتون تهيه كنيد(اونم تو ناصر خسرو با 2000 تومن ميشه خريد) بعد توي درپوش بادي رو ميبريد و رينگ رو بهش وصل ميكيند به شكلي كه رزوه ها بيرون بيوفته بعد از يك طرف درپوش رو رو بدنه نصب ميكنيد و لنز رو هم رو رينگ با استفاده از رزوه ها پيچ ميكنيد
من تقريبا آخرين نفري هستم كه از گزوه هشت دارم اينكار رو ميكنم اما چون نيكون دارم كارم خيلي راحت تر بقيه بچهاست
اينم يه دونه قهوه
[IMG]http://i3.*******.com/4q6vt6t.jpg[/IMG]