درود
درود
سلام ممنون متاسفانه چون من به طور مادرزادی دچار کوررنگی سبز قرمز هستم نوع دید من به رنگها متفاوت از شماست اما پیشنهاد شما رو در ذهن دارم و استفاده میکنمدر مورد کارای خوب آقا مجید (madjidm) عزیز
یه نظر من کنتراست عکساتون رو خیلی میبرید بالا
مثلا تو همین پروانه آخر خوب بود که بدن پروانه بهتر دیده میشد کنتراست زیاد جزییات رو از بین برده خصوصا تو این سوژه که لطافت خیلی مهمه
همچنین تو بعضی از عکسهاتون هم ترکیب رنگی خوبی دیده نمیشه به عنوان مثال پست #1342 که به نظرم خیلی میتونست بهتر باشه
ممنون
سلام ممنون بابت پست شما
من کارهای معکوس رو در تاپیک خودش دیدم این کارها از نظر کیفیت ثبت عموما خیلی بالا هستند ولی مشکل نور و فوکوس همیشه در مورد اونها وجود داره من به شما که اینقدر علاقه مند به ماکروگرافی هستید پیشنهاد میکنم حالا که slr دارید یک لنز ماکرو تهیه کنین چون چند روز پیش که با یکی از دوستان برای ماکروگرافی رفته بودیم و ایشون slr و لنز ماکرو خیلی خوبی داشتند من تازه فهمیدم چقدر من پرزحمت عکس میگیرم
به عنوان مثال کار من با نویز بیشتر ایزوی پایینتر و در نتیجه سرعت پایینتر و فلو شدن واز دست دادن سوژه تعداد عکس کمتر در یک زمان و همینطور ایشون از فاصله دورتری از حشره میتونست عکس بگیره و ..........
این بود که من تصمیم گرفتم تا سال بعد امکانات بهتری تهیه کنم البته به امید خدا
بنابر این پیشنهاد میکنم از معکوس خارج بشین چون به دلیل کار سخت و بازده پایین کم کم ممکنه علاقه شما از بین بره و ذیگه ادامه ندین
البته اینها حرفهای دوستانه یک آماتور علاقه منده ببخشید اگه پر حرفی کردم
سلام دوست عزیز .
واقعا بنده شیفته عکس های ماکرو و زیبای شما از حیات طبیعت هستم .
می خواستم چند سوال بکنم . اولا این عکس ها رو بیشتر تو حومه شهر می ندازین یا تو باغ و جنگل ؟
دوربین شما چیه و از چه لنزهایی برای ماکرو استفاده می کنید .
و آخرین سوال فیلتر های مورد استفاده شما .
باتشکر احسان
Nikon D90 | AF-S 18-105 F3.5-5.6 | AF 50mm F1.8D | Haida UV Filter 67mm
احسان فراهانی
اگزیف دارد
سلام خوشحالم از کارهای من راضی هستید
عموما هرجا علفزاری باشه میتونید حشره هم پیدا کنید و چون در سطح پایینتری از درختان هستند عکاسی راحتتره
من از canon powershot SX1is به همراه یک ماکرو کانورتور raynox DCR-250 استفاده میکنم همچنین از یک منوپود
یک فیلتر uv هم سر لنز وجود داره که دقیقا نمیدونم اصله یا نه
عکسها در محیط فتوشاپ ادیت میشوند
ویرایش توسط Madjidm : Sunday 2 May 2010 در ساعت 01:41
یه زنبور خیلی کوچک، اول باند پرواز ، آماده تیک آف
closeup filter - 100mm - f5.8 1/340s - ISO 103 - یک کمی هم فتوشاپ،
لطفن بگید که خیلی مصنوعی نشده!! :)) ، گلها توی DOF بود با فتوشاپ بلر کردمشون
Super macro mode - 5mm - f2.8 1/60s - ISO73
ویرایش توسط savalangh : Sunday 2 May 2010 در ساعت 16:18 دلیل: اضافه کردن عکس جدید
ساوالان
لنز معکوس .اگزیف دارد