عکس اگزیف دارد
عکس اگزیف دارد
CANON60D&TAMRON180MM&55-250IS
ویرایش توسط Dariush Chegini : Sunday 20 April 2014 در ساعت 17:06
18-55 لنز معکوس
امروز روی یاس گوشه ی حیاط
یک کراپ بسته .
عکس اگزیف دارد
CANON60D&TAMRON180MM&55-250IS
سلام و احترام
با توجه به حذف تعداد زیادی پست توجه شما را به موارد زیر جلب مینمایم
1- لطفا فقط یکبار عکس را پست کنید
2- در صورت عدم تایید حتی ارسال دهباره عکس در روند تایید تاثیری نخواهد داشت
3- فقط بزرگنمایی دلیلی برای تایید عکس نیست
4- به عکسهای پستهای قدیمی تر نگاهی داشته باشید و عکس را ابتدا خود داوری کنید و سپس اقدام به ارسال عکس نمایید
موفق باشین
آقا کاش می شد لااقل توضیحی بدهید که ایراد عکس چیست؟ و اینکه نمی شود که همیشه 4 نفر عکسشون تایید شه و اینکه اگه این فروم برای تبلیغ یک سری افراد خاص ایجاد شده و جنبه خصوصی بودن داره ما دیگه کلا بیخیال شیم ، جناب دکتر عباسی حرف خوبی زدند که گفتند : کسی که قهرمان المپیک میشه دلیل بر این نیست که بهترین باشه ، بلکه اون بین چند نفر خاص و انتخاب شده بهترین شده نه نسبت به کل قهرمانان دنیا ، متاسفانه ما همیشه دم از پیشرفت می زنیم اما پیشرفت را فقط برای شخص خودمان می خواهیم و بس ، آقا باور کنید اینجا نه المپیک است و نه نشنال جغرافی ، حالا اگه یه عکی 70% خوب بود دلیل نمیشه که حذفش کرد بهتره تایید بشه و دوستان محترم ایراد کار اون شخص رو بگیرند ، خودتون هم با خبرید که افراد ماکرو کار در ایران بسیار کم هستند و قرار هم نیست کسی جای کسی رو تنگ تر کنه ، خیلی خوبه که به جای حذف مکرر چندین عکس ایرادات اونها بررسی بشه و به موفقیت دسته جمعی بدل بشه ، من هم چون دلیلی برای حذف عکسهام نمیدیدم دوباره اونهارو آپلود می کردم چون تنها احتمالی که می دادم خطای اینترنت بود نه عدم تایید مدیر چون نه پیغامی دال بر حذف عکس برای من آمد و نه پیامی پس این هم از ضعف فنی و مدریتی فروم است ، با سپاس از شما و همراهی دیگر دوستان ...