نوشته اصلی توسط
a.g g.a
سلام
یک روز صبح رفتیم کوه در راه برگشت دیدم که یک تار بین دو سنگ به فاصله حدود دو متر بسته شده !! و اون قدر محکم بود که چند تا تیکه چون رو که روش افتاده بودن به راحتی تحمل میکرد، به آرومی و با احتیاط برای این که تار رو پاره نکنم مقداری چوب ها رو با دست تکون دادم استحکام تار خیلی فراتر از انتظارم بود ( البته مطمئنا اطلاعات من درمورد عنکبوت ها بسیار کم و غیر حرفه ای هست ) و من رو بسیار شگفت زده و علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر کرد
کنجکاو شدم که ببینم صاحب همچین تاری چه شکلی هست و چه اندازه ای داره ، بعد از کمی جست و جو یک عنکبوت بزرگ زیر سنگ پیدا کردم که وقتی پاهاش رو باز میکرد اندازش به حدود 9 سانتی متر میرسید، با دوربینم ( کامپکت )به اندازه 2.3 برابر زوم کردم ( که میشه حدود 88 میلیمر در قطع فول فریم ) که قبلا امتحان کرده بودم بیشترین بزگنمایی رو توی این محدوده داشت و دستم رو از بین تارهاش رد کردم و ازش عکس گرفتم
اگه با این عکس نوع عنکبوت مشخص میشه ممنون میشم دوستان یک مقدار درموردش اطلاعات بدن
Sony DSC-H20
F4
1/100s
ISO 160
بازم عنکبوت پست قبل با همون شرایط که توضیح دادم
Sony DSC-H20
F4
1/80s
ISO 160
خوشحال میشم نظراتتون رو درمورد این عکس و این که کادربندیش تا چه حد صحیح بوده بگید ، همیشه برای کادربندی این طور عکس ها مردد میشم