تقدیم به همه دوستان عزیز که نسبت به من لطف دارن و با محبت های خودشان موجب دلگرمی من شدن
تقدیم به همه دوستان عزیز که نسبت به من لطف دارن و با محبت های خودشان موجب دلگرمی من شدن
جناب شهبازی بسیار عکس زیبایی است .
لطف میکنید در مورد پس زمینه و نحوه ایجاد آن توضیحی بدهید؟
درخواست دیگری هم داشتم که ممنون میشوم راهنمایی کنید. میخواستم ببینم نحوه کار با نرم افزرارهای استکینگ چگونه است و اینکه در حین عکاسی با عمق میدان کم و ادغام تصاویر با هم ، چه مواردی را باید مد نظر داشت. پیشاپیش ممنون
سلام خدمت دوستان
سپاس
در مورد پسزمینه تقریباً از همان روشی که در ویدئو آموزشی عرض کردم استفاده شده اما بصورت لایه لایه ویرایش انجام شده طوری که ابتدا در قسمت پایین عکس فیلتر اعمال شده سپس در قسمت بالای عکس بصورت جداگانه فیلتر اعمل شده
نحوه کار با برنامه های استکینگ خیلی آسان است همه عکسها را در برنامه باز میکنید و با چند کلیک خود برنامه تمام کارها را انجام میدهد برنامه های متنوعی وجود دارد که بهترین آنها Zerene Stacker است برنامه را جستجو و دانلود کنید بعد از باز کردن عکسها در محیط برنامه فقط با یک کلیک تمام کارها انجام میشود
در تکنیک استکینگ باید لرزش دوربین به حداقل برسد این موضوع خیلی مهم و تعیین کننده است اگر دوربین یک میلیمتر تکان بخورد تقریباً سوژه از کادر شما خارج میشود! در این بزرگنمایی لرزش های میلیمتری مانند زمین لرزه در کادر اصلی تاثیر میگذارد. در نتیجه هنگام عکاسی برای استک کردن از حرکت دوربین باید کاملاً جلوگیری شود حتی یک میلیمتر
وایت بالانس هم خیلی مهم است اگر دوربین در وایت بالانس اشتباه کند ممکن است یکی از چند ده عکسی که گرفتید با وایت بالانس متفاوت ثبت شده باشد که این موضوع در موقع استک کردن عکس شما را خراب میکند.
دو عکس اخیر خیلی خیلی مصنوعی هستند . بیشتر به عنوان تمرین جدا کردن از پس زمینه و تغییر پس زمینه مناسب هستند تا یک ادیت حرفه ای . شرمنده که نظر خودم را رک نوشتم.
درود خدمت دوستان عزیز
Camera Model: nikon D7000
Aperture: f/16
Exposure Time: (1/320)
ISO equiv: 100
Photographer:shahram khani
ویرایش توسط Anoosh-Em : Thursday 14 February 2013 در ساعت 19:35 دلیل: درخواست کاربر
شهرام خانی
بسیار بسیار ممنونم از پاسخگویی. راهنمایی شما را انجام خواهم داد. فقط یک سوال دیگر که در هنگام عکاسی ، برای برداشت تصاویر مختلف از بخش های مختلف سوژه (فرضا پرتره یک سنجاقک) با توجه به اینکه نیاز است در هر تصویر بخشی از سر سنجاقک فکوس باشد ، این تغییر نقطه و منطقه فکوس شده و شات زدن را چگونه باید انجام داد؟
My mom's eye
18-55 معکوس @ 35mm
نور : نور مستقیم خورشید
اگزیف هم موجود است (منهای اطلاعات لنز)