عکاسی می تواند وسیله ای برای بیان آیات خداوند باشد، این آیات می تواند در چشم زنبور عسل و یا نمایش کل جهان هستی به مخاطب باشد.
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
ضمن عرض سلام
خواهش می کنم، با توجه به فرمایشات شما و سوالاتی که برای دیگر دوستان عزیزی که دوست دارند در این زمینه تجربه کسب کنند پیش میاد سعی می کنم یه توضیح کوتاه و مفصلی بدم : قطعا لنز ماکرو هست، بله 105 نیکون همراه اکستنشن تیوب، دوربین نصب بر سه پایه، باد در حال وزیدن، ابعاد طول سوژه در حدود 3 میلیمتر، سوژه زنده، در محل طبیعی زندگی خودش و بدون هیچ دخل و تصرفی ثبت شده، بصورت تک شات گرفته شده همراه با استفاده از رینگ فلاش، معمولا در طبیعت که عوامل طبیعی تاثیر گذار مانند باد و حرکت حشره خارج از کنترل عکاس هست، فوکوس استاکینگ عملا ممکن نیست مگر تحت شرایطی خاص و سوژه های خاص ( حشرات بی تحرک و شرایط مساعد جوی، عدم وزش باد) یکی از سخت ترین نوع عکاسی ماکرو ماکروگرافی با بزرگنمایی بیشتر از 1:1 در طبیعت و حشرات زنده هست و دلیل مهم این امر بخاطر فوکوس در حد دهم میلیمتر هست، که با کوچکترین جابجایی و لرزش دوربین یا حشره و یا گیاهی که حشره روی آن قرار داره ممکنه کل سوژه از فوکوس خارج بشه ، پس انجام این کار صبر و حوصله زیادی رو می طلبه ...
شاد و موفق باشید
عکاسی می تواند وسیله ای برای بیان آیات خداوند باشد، این آیات می تواند در چشم زنبور عسل و یا نمایش کل جهان هستی به مخاطب باشد.
عکسهای ماکرو من همگی با لنز 18-55 گرفته شدن(معکوس)
یکی از حشرات بسیار بسیار محبوب من
نور صورت نور طبیعی غروب خورشید و نور فیل لایت فلاش ماکرو، چیزی که بعد از دیدن عکس منو ازیت کرد این بود که: ای کاش کمی بر سوزه زاویه مسلط تری می گرفتم تا زانو، جلوی دهان را نگیرد و پای چپ هم زیر لبه برگ پنهان نشود.
تقدیم به عزیزان
پست 4500 سوژه نوعی مگس میوه با نام Fly Sapromyza و نام علمی Sapromyza هستش که به نوعی از فراوان ترین انواع مگس میوه محسوب میشه
پست 4505 سوژه ملخ صورت کج با نام Mediterranean Slant-faced Grasshopper و نام علمی Acrida ungarica هستش که گاهی به آن ملخ مانتیس نیز گفته میشه
ضمن عرض سلام
ممنون از توجه شما، باید عرض کنم: اتفاقا این کادر باید شلوغ باشه چرا که لانه این نوع رتیل (دلمک) توسط خودش به این صورت استتار شده ، ضمن اینکه برای داشتن همه جزییات بدن حشره و محیط نیاز به عمق میدان زیاد بوده، گاهی شلوغی اقتضای محیطه و جزئی از کادر و باید ثبت بشه