با این اوصاف نظرتان و تجربه شما در این خصوص ( در مورد مشکل کنترل عمق میدان در ماکرو گرافی ) نسب به حالتی که از لنزهای مخصوص آن استفاده میکنید چیست؟
مثالی بزنم اینکه فرضا در 100 کانن در حداقل فاصله فکوس با بزرگنمایی 1 بیشترین عمق میدان 1 میلیمتر است با هر دیافی( اگر خاطرم باشد جدول آنرا جایی در همین فاروم گذاشته بودم) با این ابتکاری که شما در استفاده از لنز مورد نظرتان دارید آیا رفتار عمق میدان بگونه ای دیگر خواهد بود؟ جدای از تفاوت فوکال لنت بین 100 و لنز مورد استفاده شما فرض را به شرایط نزدیک به هم بگیریم. چون من اگر این عکس را با 100 گرفته بودم احساس میکنم از عمق میدان کمتری نسبت به عکستان برخوردار بود ( با توجه به آنکه عکس را کراپ هم نکرده اید ) و بشدت بیرون از محوطه فکوس تصویر محو میشد ( نه به اندازه 180 ماکرو) اما با ابتکاری که شما انجام دادید تا حدودی ( اینگونه بنظر می آید) از عمق میدان بیشتری برخوردار هستید که مزیتی است در این سبک عکاسی...
باور دارم در دیاف های یکسان و شرایط یکسان.... با هر فوکال لنتی عمق میدان که یک مورد ظاهری است یکسان خواهد بود. اما در این حالت بخصوص فاصله دیافراگم تا سنسور متفاوت تر از حالتی میتواند باشد که کارخانه مد نظر داشته. و متعاقبا شاید اثرش روی تصویر و عمق میدان متفاوت تر.... (در اصل نمیدانم در این حالت چگونه میتواند باشد)
یا آنکه بدلیل تفاوت در فوکال لنت لنزهایمان جدای از حالت ابتکاری اختلاف فقط بر سر میزان بلور شدن است و عمق میدان در هر دو یکی است و سوای از تفاوت روی مانیتور روی چاپ های بزرگ تفاوتی از این بابت دیده نخواهد شد؟
بعنوان یک مثال این تصویر را با 100 کانن گرفتم ( با MFD تصویری از چنگال ) ولی دقت بفرمایید عمق میدانی بسیار کم و بسیار سریع هم ( از منطقه خارج از فکوس) محو میشود. و با این اوصاف اگر من میخواستم سوژه شما را ثبت کنم احتمالا به این عمق میدان و زیبایی بصری نمیرسیدم. حال بنظر شما چگونه است؟ آیا رفتار عمق میدان در آن حالت ابتکاری سوای سختی در فکوس و تمهیداتی دیگر یک رفتار و کنترل بهتری دارد؟ آیا اثرات ناشی از این تغییر در با توجه به مفاهیم در خصوص لنزهای دیگر... فوکال لنت دیافراگم تغییر رفتار عمق میدان ...... در این حالت روند تغییرات آن چگونه خواهد بود؟ با توجه به آنکه شما به بزرگنمایی بیش از 1 میرسید؟
البته میبخشید اندکی طولانی شد. ولی وقتی کارهای زیبایتان را ( خارج از هر گونه اغراق) میبینم این سوالات را در ذهنم مرور میکنم.
[IMG]http://www.*******.info/files/39lngmc5zogv1u8zkz5c.jpg[/IMG]
وعذر خواهی مجدد این عکس خوبی برای یک تست نیست شرایط نوری خوبی هم ندارد فعلا بهتر از این عکس همراه ندارم و بخاطر آنکه بهتر منظورم را برسانم این عکس را گذاشتم
باز هم متشکرم از صرف وقتتان برای پاسخ
ارادتمندتان