سلام
روزتون به خیر
با دیدن این عکس چند مورد به نظرم رسید که خدمت شما عرض میکنم.
1. در عکاسی ساعت یکی از قواعد اصلی تنظیم عقربه ها روی ساعت 10:10 دقیقه هست. که البته توی نوشته های قبلی شما خوندم که به دلیل زمان کم گاهی توجه به این مورد از دست شما خارج میشه که البته برای بیننده یک عکس این مورد توجیه پذیر نیست. چون همه ما که عکاسی میکنیم میدونیم چقدر سخت هست با زمان کم عکس ایده آلی رو تحویل دادن ولی مشتری و بیننده فقط و فقط نتیجه کار رو میبینه و اصلا کاری به شرایط و دلایل من عکاس نداره
.
2. خود عکس و ترکیب رنگ پس زمین خیلی خوبه اما ایرادی که به نظر من داره نوع نورپزدازی هست، یعنی نورپردازی خود ساعت کمی تخت شده و این حالت باعث شده کار شما بیشتر شبیه یک طراحی گرافیکی به نظر بیاد تا یک عکس.( که البته اگر این کار عمدی باشه اصلا ایراد محسوب نمیشه و خیلی هم موفقیت آمیز بوده)
چون من خودم در وهله اول فکر کردم این عکس یک طراحی نرم افزاری هست و نه یک کار عکاسی شده.
در واقع بهتر بگم سطح قاب و شیشه صفحه ساعت خیلی نورپردازی صحیحی نداره و عکس تخت به نظر میرسه.
3. یک مورد دیگه هم فقط عرض میکنم که صد درصد نظر شخصی و سلیقه ای هست و با دیدن عکس به نظرم رسید. معمولا عکسهای ساعت هایی که در این زوایا دیدم طوری نورپردازی و عکاسی میشه که قسمت بند پشت ساعت توجه کمتری رو جلب میکنه و هم به لحاظ فکوس بودن و هم کنتراست و ادیت از قسمت رویی ساعت کمتر مشخص هست. ولی مشکی بودن و کنتراست زیاد بند پشتی هم باعث شده توجه من بیننده معطوف به قسمت اصلی ساعت نباشه.
(باز هم میگم این مورد آخر فقط چون به چشمم اومد و توجه من رو جلب کرد خدمتتون گفتم و اصلا دلیل بر درستی یا غلط بودن صحبت من نیست)
در کل چون شاید خانم ها توی نگاه کردن به عکسهای اینچنین خیلی ریزبینانه تر باشند خیلی نکات ریز تری هم به نظرشون بیاد که من هم صرفا برای همین این موارد رو مطرح کردم.
ولی چون کلیت عکس برام جالب و قابل ارزش بود اینهمه طولانی نظر دادم.
ممنون از ارسال این عکس و موفق باشید