این اولین عکسم است که در این سایت اگر خدا بخواد نمایش داده می شه،این عکس فضای داخلی مسجد النبی است .امی دوارمکه با دادن نظران خود من رو بی بهره نگذارید.
این اولین عکسم است که در این سایت اگر خدا بخواد نمایش داده می شه،این عکس فضای داخلی مسجد النبی است .امی دوارمکه با دادن نظران خود من رو بی بهره نگذارید.
سالن ارکستر سمفونیک کلاسیک سیاتل
یزد .. شهر بادگیرها
برای گرفتنش مجبور شدم تو هوای خیلی سرد 11 شب برم تو آب و بعد از پیدا کردن زاویه مناسب همونجا تو آب به مدت 15 دقیقه تکون نخورم تا موجهاش از بین بره و بتونم عکس مناسبی بگیرم..
نمای رو به استخر بیرون
نمای فضای زیر بادگیر
تصحیح پرسپکتیو در عکس فوق با شیفت کردن لنز 17mm tilt-shift کنون انجام شده .. که گوشه ای از قابلیتهای بالای این لنز شاهکار رو نشون میده
عکسها همگی دارای اگزیفت میباشند. با تشکر
جناب منصوری از ارسال این عکسها از شما بسیار ممنون.واقعا زیبا بود.یک نظری داشتم که البته نمی دونم درست باشه یا نه! این بناها بسیار زیبا هستند ولی متاسفانه یک اشکالی که در عکس ها هست و کاملا مربوط می شه به خود مکان ها نوشته هایی هست که روی دیوارها وسقف در بعضی قسمت ها دیده می شه.به نظرم اگر قبل از ارسال عکس ها اون قسمت ها رو اصلاح کنید نمای عکس هاتون خیلی بهتر باشه.اما خب شاید هم خیلی ها بگن که نه این کار درست نیست.نمی دونم.اما خب به نظرم خیلی حیف هست که یک عکس زیبا از این اماکن گرفته بشه و یک چنین صحنه های زشتی تو عکس باشه.حالا باز هم تا نظرات دیگر دوستان و اساتید چه باشد.
موفق باشید
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
با سلام به شما کاربر عزیز و تشکر از نظراتتون ..
اتفاقا این موضوع نیز به فکر بنده هم خطور کرد اما به چند دلیل:( 1- ایجاد تغییرات محصوص در عکس 2- نشان دادن مشکلات موجود در حفظ و نگه داری بناهای تاریخی 3-فرهنگ پایین بعضی از بازدید کنندگان بناهای تاریخی 4- حضور دیگر دوستان عکاس عزیز و امکان مقایسه عکسهای مشابه ارسالی توسط دوستان دقیق فروم )تصمیم گرفتم که عکسها را روتوش نکرده وفقط با تصحیح وایت بالانس و تون رنگ و کنتراست کار کنم.
ولی این موضوع مهمی هست که باید نظر دیگر دوستان صاحب نظر را جویا شد.بنا بر این از مدیران محترم در خواست میشود تا اگر توضیحاتی در سایت هست ارجاع دهند واگر نیست کمی راهنمایی بفرمایند. با تشکر:منصوریان
کلیسای سنت ماری , برلین، آلمان