این هم از سلف پرتره خیابانی من
این هم از سلف پرتره خیابانی من
کمتر پیش میاد از سلف پرتره های کلاسیک خوشم بیاید اما این عکس جناب هراتی به شدت بنده را شخصا جلب کرد.ممنون از عکس زیبایتان...
پی نوشت....
آخرش به زودی همین روز ها یک سفر به دیار جناب هراتی خواهم رفت ، به شدت علاقمند این سرزمین و مردمان و فرهنگ و سنت هایشان هستم و امیدوارم به این زودی ها آنجا هم تبدیل به یک ترشی لیته ( مثل ایران ) نشود و همه چیز به هم نریزد( حداقل تا پیش از اینکه من آنجا را ببینم ! )
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
جناب قبادی شما لطف دارید
من واقعا خوشحال میشوم تا دوستان و عزیزان این سایت روزی به شهر ما آیند و بتوانم مهمان نوازی کنم (حداقل تور خیابانی که میشه رفت)
در مورد وضعیت اینجا باید بګم بد نیست و مثل هر شهر جاها دیدنی خاص خود رو داره و مردمش از شهرش جالب تر هستند
در مورد شرایط اجتماعی هم مشکل خاصی ندارد ګرچه سالهاست که ما در بد ترین وضعیت قرار داریم اما عادی شده و برای شما هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد
امیدوارم واقعا شما چنین کاری را انجام دهید تا بتوانم من هم میزبانی شما را بکنم و از نزدیک دوستان راببینم
و من هم جرات کنم و به ایران بیایم و در جمع شما باشم
سلام
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام
شاد باشید.....
پ.ن: چه حس و حال غریبی تو فروم شده هیشکی نیست
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
نظر لطفا
نمیدونم چرا کیفیتش بعد اپلود پایین اومد.اگه روش خاصی داره کم کردن کیفیت و اپلودش .لطفا تو پی ام یکی بهم بگویید
ممنون علی جان عکس جالبی شده ولی این عکس سلف پرتره نیست.
سلف پرتره من در قلعه رودخان، پاییز 1390 (با نور محیط، سه پایه و تایمر)
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
سلف پرتره نوروزی