mono
این بار عمل شارپ سازی را ملایمتر انجام دادم. باشد که قبول افتد :)
و مثل همیشه چشم انتظار نظرات دوستان عزیز...
@};-
درود
هر چند بنده زیاد در حد و اندازه ی اشکال گرفتن نیستم منتها
اگر کادر از سمت راست بازتر بود بهتر بود.این طور نگاهتون محدود شده
لبه های پالتو به صورت غیرطبیعی ای ویرایش شده.طوری که بیننده فکر میکنه سمت راست پالتو رو بعدا" به عکس اضافه کردید
ته رنگ قرمز زیر چانه و پایین گردن آزاردهنده است.اشباع رنگ بیش از حد اعمال شده
شرمنده که زیاد شد.البته این ها فقط نظر بنده بود
سلام دوست عزیز
اگه این ادیت و شارپ سازی ملایم هست پس تندش دیگه چه جوریه.
صورتتون رو کامل سوزوندید و تخریب شده بافت موها هم که کاملا از بین رفته بک هم به کار لطمه زده مخصوصا بالا سنت چپ اگر اون هم آسمون میبود به جای سقف خونه بهتر میشد . .
اما جدای از اینها حالت خودتون خوبه و محلتون در کادر هم بد نیست .
پیمان شکوری من
Nikon d7100 +sigma 20mm1.4 art . nikkor 50mm f1.8g + sigma 150mm macro
Manfrotto 290dual . Manfrotto 804
Tifoto ball head
سلام. اختیار دارین آقا!
در مورد کادر کاملاً صحیح میفرمائید ولی از آنجائی که "سلف پرتره" است و لنزمم پرایمه (50 میلیمتره عزیز دل برادر) دستم بسته بوده است. حتی چندباری صحنه را دوباره باز سازی کردم ولی از اونجائی که قصد داشتم تصویر HDR بگیرم, هربار مشکلی پیش میآمد و این بهترین شاتی بود که گرفتم. لاکن از خیر کادر بندی گذشتم!
لبه پالتو عمداً اینگونه ویرایش شده (اگر تصویر بدون ویرایش رو ببینید حتماً بهم حق خواهید داد)
در مورد ته رنگها کاملاً صحیح میفرمائید و متاسفانه خودم متوجه نشده بودم.
خیلی ممنونم از اینکه زحمت کشیدید و نظرتونو گفتید :)
سلام دوست عزیزم.
این شارپنس بیش از حدی که در عکسهام هست, 2 دلیل داره... یکی اینکه در پروسه HDR گرفتن مقداری تصویر شارپ میشود (به انتخاب خودم!) و دیگری وقتی که عکسم رو ریسایز میکنم برای ارائه در وب , احساس میکنم تصویر قدری مات میشود و شیطان به جلدم میرود... !!
که فکر میکنم این دومی کار را خراب میکند! انشاالله روزی برسد که حرف شیطان به گوشم نرود.
بازهم از نظرات سازندتون سپاسگذاری میکنم.
پی نوشت :
البته الان متوجه شدم عکس را اشتباهی آپلود کردم!! (یک نسخه با شارپنس کمتر ایجاد کرده بودم , مخصوص دوستان گلم در فروم عکاسی)
ویرایش توسط saeed2vfx : Sunday 25 November 2012 در ساعت 14:20
درود !
یک شبِ مهتاب که کمی گرفته بودم و خواب از سرم پریده بود با عکاسی خودم رو آروم کردم و این شد حاصلِ کار که مناسب این بخش از فروم دیدم .
سیاوش محمدی
People Remember You Only For The Problems You Solved And The Problems You Created
درود ...