ویگن عزیز فرمایش شما هم کاملا درسته. در اصل به عنوان پرتره باید حداقل بازتابی از صورت وجود می داشت تا چهره قابل شناسایی باشه اما خوب یه مقدار نگاه من به قضیه سلف پرتره های خودم متفاوته. اینم شاید ناشی از شخصیت درون گرای منه که همیشه از همه فراری ام و زیاد علاقه مند به حضور و دیده شدن نیستم. نمیدونم راستش توان شرح درستش رو هم ندارم و البته قبول دارم که از لحاظ فنی سلف های خوبی نیستن اما من به عنوان یه آرت بهش نگاه میکنم و از آرت هم به عنوان ابزاری استفاده میکنم برای نمایش این جریان.
محسن حسن پوراگر سراب دیدید بنشینید و از آن آب بنوشید، نگذارید سراب به دروغش افتخار کند.
Nikon D600 - TAMRON AF 19 .35 f 3/5 . 4/5 - 50 f1/8D و دیگر هیچ
!
instagram.com/amirali.hgni
درود
شهرام خانی
جناب مقداری. در عکس زیباتون شاید بهتر بود که رد پاهای پشت سر خودتون رو ثبت میکردید. الان به نظر میاد عکاس (صاحب سلف پرتره) به دنبال کسی (صاحب عکس) هست.
ممنونم از نظرتون دوست عزیز
خب فکر می کنم اونجوری یه عکس معمولی می شد بدون اینکه حتی کمی ذهن رو درگیر کنه، شاید این عکس می تونست در تاپیک سیاه و سفید و حتی مفهومی قرار بگیره اما ارسالش در تاپیک سلف پرتره رو ترجیح دادم، چون به هدف ذهنی ام نزدیک تر بود ...
سوال خوبیه جناب اخلاقی ... راستش از تائیدش در این تاپیک مطمئن نبودم و البته تائیدش هم دلیل قطعی بر سلف پرتره بودنش (از منظر ژانر های عکاسی) نیست و جای بحث و انتقاد و حتی حذف عکس وجود داره اما به نظر خودم می تونه سلف پرتره باشه و به همین دلیل در این تاپیک ارسال کردم.این عکس هم سلف "پرتره" محسوب میشه؟؟؟؟
موفق باشید