سلام,
بابا مهدی جان چیکار کردی! این دیگه سد منجیل نیست حالا آسمون منجیله!!
دوستانه میخوام یه چیزی رو بگم, هر چیزی و هر کاری رو که خودت دوست داری و خودت صلاح میدونی رو انجام بده,همیشه, و مطمعا باش همون درسته. من اینو همیشه به دانشجوها و هنرجو ها هم میگم,
نه اینکه نظر دیگران برات اصلا مهم نباشه,نه, همیشه نظرات و پیشنهادات بقیه میتونه چیزای جدید به آدم یاد بده.من به این معتقدم.....
دوست عزیز وقتی ما در شاخه "عکاسی هنری" داریم کار میکنیم(که متاسفانه این درست برای ما تعریف نشده) , اینجا فقط و فقط احساسات و زیبایی شناسی است که بر خوب یا ضعیف بودن کار ما تاثیر مستقیم داره.نه فن و حرفه و.....
یا مثلا من و "خاتون" وقتی میگیم اون نور شدید آفتاب کمی ناراحتی به وجود میاره, خوب این نظر شخصی ماست,شاید اون نور شدید برای دوستان دیگرمون یه حس و حال خاصی رو بیاره, همون طور که خودت عظمت خورشید رو تو اون عکس حس میکنی...
....در این زمینه حرف برای گفتن زیاده و... در مورد این حرفهای من فکر کن.
فقط میتونم تو این زمینه دو تا کتاب برات معرفی کنم.... حتما کمکت میکنه,
1-نقد عکس.تری برت.ترجمه اسماعیل عباسی(استاد و هنرمند بزرگی هستن)
2- زیبایی شناسی عکس.مایکل سار. ترجمه عباس فلاح
3-یه مقاله تو شماره های قدیمی نشریه دوربین عکاسی بود که اسم مترجم یادم رفته, عنوان " چشم عکاس"
4-اگه مجله افق رو میخوندی تا 3شماره قبل نزدیک به 30تا ترجمه من در این مورد از منابع ارزشمند چاپ شده بود
در آخر به نظر من(به نظر من,میتونه غلط باشه,میتونه کمکت کنه و...) این عکس خیلی خیلی کراپ شده .....!
موفق باشی
محسن بایرام نژاد