محمد عزيز! عكس اولت خيلي كارت پستالي شده! و دقيق كار كرده اي. براي اينكه از اين كه هست بي نقص تر هم باشه، ميشه پرسپكتيو ديستورشن اش را درست كرد، همچنين قسمت جلو اش را يه ذره كراپ كرد (تكه چمن كوچك جلويي)
محمد عزيز! عكس اولت خيلي كارت پستالي شده! و دقيق كار كرده اي. براي اينكه از اين كه هست بي نقص تر هم باشه، ميشه پرسپكتيو ديستورشن اش را درست كرد، همچنين قسمت جلو اش را يه ذره كراپ كرد (تكه چمن كوچك جلويي)
باغ دولت آباد یزد
امشب فرصتی دست داد تا از باغ دولت آباد یزد عکاسی کنم (می دانیم که بادگیر این باغ بلندترین بادگیر جهان است) و اما یه توضیح مختصر در مورد این باغ که به سبک ایرانی طراحی شده است:
این باغ توسط "محمد تقی خان بافقی" معاصر "شاهرخ میرزایی افشار" و "کریمخان زند" در سال 1160 هجری قمری ساخته شد. این مکان محل اقامت حاکم وقت (خان یزد) بود. باغ شامل فضاهایی چون عمارت هشتی و بادگیر،عمارت تالار آینه، عمارت سردر اصلی اصطبل و اشترخان،عمارت سردر جنوبی و... است.ارتفاع بادگیر آن از سطح زمین 33.80 متر است. فضای سبز این باغ شامل درختان کاج،سرو،گل سرخ،محمدی،درختان میوه و بخصوص انگور و انار است که بوسیله قنات "دولت آباد" مشروب می شد.
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
اینم یكی دیگه....
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
در این تاپیک هم تخته شد؟!!!!
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
فکر می کنم همه دوستان مثل من گرفتارند و فرصت مسافرت و عکاسی را ندارند... من که بیش از یک ماهه دست به دوربین نزدم :(
برای اینکه تخته در این تاپیک باز بشه، یک عکس از مسجد ملا هاشم، مشهد می گذارم. هر چند بنای قدیمی نیست، ولی دارای معماری زیبایی است.
شاتر: 500/1
دیافراگم: 6.9
حساسیت: 100
تراز سفیدی خودکار
جناب شهبازی کم کم داشتم مطمئن می شدم که شما استعفا دادین!!!
بازم معرفت شما.... باور کنید من که صدام دراومده شاید از همه شما گرفتارتر باشم ولی فکر کنم آدم هرچقدر سرش شلوغ باشه روزی 20 دقیقه وقت میکنه یه سر اینجا بزنه....
در ضمن عکستون ترکیب بندی زیبایی داره ولی احساس میکنم رنگها کمی سردند ...
موفق و پیروز باشید
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
تعدادی از عکسهایی رو که در طی سفری به شهر تبریز و زیارت این کلیسای زیبا گرفتم آپلود کردم.
از دوستان خواهشمندم که نظرات خودتون را در رابطه با این عکسها در این جا مطرح کنند... اگر این عکس ها از لحاظ تکنیکی و فنی دچار مشکل یا ضعف هستند از دید یک عکاس آماتور نگاه کنید... !!
ادامه عکسها ...
سلام ...
تو سری اول عکسها، عکس اول عکس خیلی خوبی شده. تو عکس دوم فکر میکنم فوکوس اشتباها روی گیاههای بین دوربین و بنا انجام شده. اگه رو کلیسا و یا روی نزدیکترین گل به دوربین انجام میشد بهتر بود. عکسهای سوم و چهارم هم عکسهای زیبائی هستن فقط به نظر من اگه تو این دو تا عکس برج اصلی تو مرکز کادر قرار نمیگرفت بهتر می شد. عکسهای سری دوم هم همه خوب هستن، فقط عکس سوم هم باز اگه دوربین رو به سمت راست می چرخوندین تا سوژه وسط نباشه و ماشینهای سمت چپ تو کادر نباشن بهتر میشد.
ولی در نهایت عکسهاتون خیلی خوب شدن.
آراز سركارفرشیCanon EOS 40D
Canon EF-S 18-55 IS + Canon EF-S 55-250 IS
سایت http://www.geocities.com به کمک دوستان مخابراتی فیلتر شده.