این هم یک عکس از گچبریهای بالای محراب:
شاتر: 4/1 ثانیه
ایزو 200، دیافراگم 3.4
این هم یک عکس از گچبریهای بالای محراب:
شاتر: 4/1 ثانیه
ایزو 200، دیافراگم 3.4
و نمای کلی محراب. البته بابت وجود اون میله های مزاحم متولیان بی سلیقه مسجد را ببخشید!
شاتر: 7/1 ثانیه، دیافراگم: 2.9 و ایزو 200
بخاطر جزئیات زیاد تصویر و حجم بالای فایل مجبور شدم تا حد زیادی آن را فشرده کنم - آرتیفکت های موجوددر عکس بخاطر فشردگی بالاست.
معماری گنبد بلند مسجد و کاشیکاریهای داخلی آن هم از شاهکارهای معماری سنتی ایران است:
سرعت: 10/1، دیافراگم: 2.8، ایزو 200
از راه افتادن چنین تاپیكی بسیار خوشحالم و از پیشنهاد جناب شهبازی كاملا استقبال میكنم
هر كمكی از دستم بر بیاد مضایقه نمیکنم اجازه بدین یه گشتی تو آرشیوم بزنم و چند تا عكس بذارم اینجا
موفق و پیروز باشید
ویرایش توسط asa_59a : Tuesday 13 December 2005 در ساعت 02:05
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
خوب برای شروع یه عكس از آتشكده زرتشتیان در یزد رو میذارم ظاهرا حدود 1000 ساله آتش این آتشكده خاموش نشده
iso 80
speed:2sec
f/8
17mm
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
البته یه توضیح كوچیكی هم در مورد عكسهای جناب مجتبی خان بدم : این زیگورات كه در فهرست میراث فرهنگی جهان (یونسكو) ثبت شده بیشتر به نام زیگورات چغازنبیل شناخته می شود و از آثار دوره عیلامی ها میباشد
موفق و پیروز باشید
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
اين قسمت هم زيبا و هم آموزنده است. دست همه دوستان درد نكند.
Amir Mokhtaryzadeh
SONY DSLR-A100W ,18-70 F3.5-5.6 , 75-300 F4.5-5.6
SONY VCT-D680RM Remote Control Tripod
SONY F828
SONY P73
Amir[dot]Net[at]Gmail[dot]Com
ُwww.Tonekabon.com
از اوجای که من عکاسیم از عکاسی معماری شروع شد تاپیک خوبی گیرم اود اولین عکسم مربوط به پرسپولیس است که جزو اولین مسافرتم برا عکاسی بود
Canon EF 24-70mm f/2.8 L Canon EOS 7D Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS USMCanon EF 100-400mm f/4.5-5.6 L IS USMCanon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM Canon EF 50mm f/1.4
www.sepantra.com
یه خواهشی از دوستان عزیز دارم
اگه واقعا میخواهیم كه این تاپیك جنبه آموزشی داشته باشه بد نیست که مشخصات عكس (سرعت دیافراگم ایزو و ...) و یه توضیح مختصر راجع به خود سوژه بدیم
با تشكر فراوان .... موفق و پیروز باشید
ویرایش توسط asa_59a : Wednesday 14 December 2005 در ساعت 13:21
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
سپندرا جان ظاهرا تو این عكس از یه لنز واید قوی استفاده كردی درسته ؟ فكر نمیكنی كه عكس كمی دفرمه شده باشه؟ (با توجه به اینكه امكان فاصله گرفتن از سوژه رو هم داشتی!)
موفق و پیروز باشید
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5