شيراز - آرامگاه خشايارشا
شيراز - آرامگاه خشايارشا
سر در ورودی باغ شاهزاده - ماهان، کرمان
Shutter:1/250شاد باشید......
F: 6.7
Iso:100
Mode:M
Focal:24mm
5DII
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام
دوستان نظرتون درمورد این عکس چیه؟
باغ شازده کرمان ماهان DSC-H20
خوب نیست. دیتیل نواحی سایه از بین رفته. آدمهای توی عکس تنها باعث شلوغ شدن بی دلیل عکس شدند. با توجه به اینکه سه پایه همراه داشتید که تونستید چند شات برای تهیه عکس بگیرید، میشد با stacking آدمهای توی عکس رو حذف کنید. این عکس رو با یک تک شات هم میشد گرفت. از قابلیتهای HDR درست استفاده نکردید.
اما از همهٔ این مورد مهمتر اینکه زمان مناسبی برای تهیه این عکس انتخاب نکردید. اگر کمی زود تر این عکس رو ثبت میکردید و هنوز روشنایی آسمون وجود داشت، خیلی عکس بهتری میشد.
ج.ابراهیمی
برای نظرتون ممنونخوب نیست. دیتیل نواحی سایه از بین رفته. آدمهای توی عکس تنها باعث شلوغ شدن بی دلیل عکس شدند. با توجه به اینکه سه پایه همراه داشتید که تونستید چند شات برای تهیه عکس بگیرید، میشد با stacking آدمهای توی عکس رو حذف کنید. این عکس رو با یک تک شات هم میشد گرفت. از قابلیتهای HDR درست استفاده نکردید.
اما از همهٔ این مورد مهمتر اینکه زمان مناسبی برای تهیه این عکس انتخاب نکردید. اگر کمی زود تر این عکس رو ثبت میکردید و هنوز روشنایی آسمون وجود داشت، خیلی عکس بهتری میشد.
میشه بپرسم چه طور متوجه شدین این عکس اچ دی آره؟؟؟؟؟؟
این یه عکس تک شاته سه پایه هم همراهم نبود
متاسفانه اصلا وقت نداشتم بقیه داشتن می رفتن و منتظر من بودن منم سریع دوربینو روی یه پله گذاشتم یه عکس سه ثانیه ای گرفتم و رفتم که به بقیه برسم...
اگه وقت هم داشتم فکر نکنم میشد این مکان رو خلوت ثبت کرد...چون اون روزی که ما باغ شازده رفتیم خیلی شلوغ بود
در مورد زمان عکس هم من فقط در همین زمان می تونستم از این جا عکس بگیرم...این زمان خیلی هم برای گرفتن عکس بد نبود چون من اصلا قصد نداشتم از نور خورشید استفاده کنم و می خواستم ساختمونو با همین نور ثبت کنم...قرار نیست همیشه عکس ها با یه نوع نورپردازی باشن و همه جای عکس روشن باشه به نظر من این سایه به عکس لطمه ای نزده
ببخشید که لحنم یه کم تهاجمی شد منظوری نداشتم فقط می خواستم نظرمو بگم
اگر این ثبت قبل از تاریک شدن هوا برداشته میشد به مراتب زیباتر می بود و اثرات اوراکسپوژ هم به این شدت در مناطق نورانی دیده نمیشد.
با چند شات میتونستید از قابلیت stacking در فتوشاپ برای حذف عناصر متحرک استفاده کنید.
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
سلام. حق با شماست من خودمم نفهمیدم چرا فکر کردم این عکس HDR هست. البته مساله Stacking کماکان باقی هست. وقتی از منظرهای عکس میگیرید که کنتراست شدیدی داره، یکی از کارهایی که میشه انجام بدید این هست چند عکس بگیرید که بعدا بتونین با ادغام اونها، رنج بهتری داشته باشید. گاهی پیش میاد که واقعا شرایط واسه عکس گرفتن بد هست. همراهان عجله دارند، زمان مناسب عکاسی از دست رفته یا چیزیی از این قبیل. معمولا در این شرایط نمیشه عکس خوب گرفت و باید به یه اسنپ شات قناعت کرد. در این صورت اگر بخوایم با این دید به عکستون نگاه کنیم و شرایط رو هم در نظر بگیریم، خوب عکستون از بسیاری از عکسهای اسنپ شاتی که در این فروم ارسال میشه بهتره.
پینوشت: لحن شما تهاجمی نبود. صریح بود. لحن من هم صریح هست. من که اینجور نظر دادن و بحث کردن رو بیشتر میپسندم.
ج.ابراهیمی
در پست 622 علاوه بر كانكس سمت راست. انواع و اقسام موتور سيكلت بدجوري جلب توجه ميكند و البته به سادگي هم قابل حذف نيستند مشابه اين ايراد رو هم ميشه به كابلهاي برق در پست 623 گرفت.
البته در تمام دنيا سعي ميشه با روشهاي مختلف مثلا استفاده از نورهاي مخفي و يا كنترل ساخت و ساز در منطقه اي كه آثار تاريخي وجود داره بافت فرهنگي و تاريخي منطقه حفظ بشه .در حالي كه وجود كانكس ، كابل ، تير برق، گيشه فروش بستني ، بلندگو و نرده فلزي و ... تقريبا يه پاي ثابت تمام آثار باستاني ما شده است .و عموما بيشتر از همه كار عكاسان را مشكل كرده است.
از همه دوستان به خاطر نظراتشون متشکرم
نظرتون در مورد این عکس چیه?(فکر کنم این یه کم بهتر باشه)
قبلا این عکسو توی تایپیک معماری گذاشتم دیدم این جا بساط نقد داغ تره این جا هم گذاشتم
منتظر راهنمایی هاتون هستم
ویرایش توسط a.g g.a : Wednesday 28 March 2012 در ساعت 12:56
نظر بنده درمورد پست جناب اقبالی (622)
Nikon D600