من كه گفتم احتمالا - البته كبودیها شكل جای تسمه یا كابل یا ... كه معمولا با دعوای دو تا نوجوان هم سن ایجاد نمیشود . این فقط حدس من است . و البته عكاس همیشه دنبال داستانی برای عكس خودش هست .
من كه گفتم احتمالا - البته كبودیها شكل جای تسمه یا كابل یا ... كه معمولا با دعوای دو تا نوجوان هم سن ایجاد نمیشود . این فقط حدس من است . و البته عكاس همیشه دنبال داستانی برای عكس خودش هست .
دوست عزیز
اصولا عکس باید آنقدر گویا باشد که بیننده داستان را در ذهن خود روایت کند. نه اینکه عکاس داستانسرایی کند.
در عکسهای خبری و گاهی مستند اجتماعی نیاز به پانویس برای عکس است. که این یقینا باید مبتنی بر واقعیت باشد. یعنی عکاس مجبور است به عنوان یک خبرنگار دقیق خبر یک جملهای یا چند جملهای بنویسد.
چند عکس از سفر تابستانی امسال به فرانسه:
پاریس..
سونی آلفا 100
لنز کیت سونی 18-70 @ 70mm
ISO 100
f6.3
Shutter 1/125
ویرایش عکس توسط لیلی دیلمی انجام شده که یکی از بهترین ها است در این سبک عکاسی
عکس: مکه، عربستان سعودی، فقرای فراوانی که شاید درآمد یک روزشان کفاف خوراک روزانه شان را تامین نکند.
عکس گرفتن از این سوژه ها شاید جزو آخرین انتخابهام در عکاسی باشد. دلیل اصلیش هم تاثیری که دیدن این مناظر بر روی روح آدم می گذارد و بیش از اون اینکه جای اینکه به عنوان یک انسان برای اونها کاری انجام بدی بیای و ازشون عکس بگیری.
بعد از اینکه چند عکس از این بچه ها و مادران فقیری که کارشون تکدی گری بود گرفتم از خودم خجالت کشیدم. وقتی اومدم از صحنه ای که مادری بچه اش رو روی زمین رها کرده بود و بچه داشت زمین رو می لیسید عکس بگیرم دیگه دستم نتونست دگمه شاتر رو فشار بده. شاید سنگینی نگاه این کودک هیچ وقت از یادم نره.
[CENTER][/CENTER]
سلام
تماشاي بازي فوتسال ايران - برزيل (ديشب ) :
[IMG]http://i34.*******.com/2ic5g1l.jpg[/IMG]
[IMG]http://i42.*******.com/1zp1opk.jpg[/IMG]
من كه عكاس نيستم ولي چندتا شات از اون جور عكس ها زدم.يكي از سخت ترين نوع عكاسي هاست.چند وقت پيش رفتم محله ي پايين شهر شهر خودمون(كرمان) براي عكاسي.هيچ عكسي نتونستم بگيرم كه هيچ،دقيقا تا 3 روز دپرس بودم.من وقتي اون صحنه ها رو هم ديدم خيلي حالم بد شد.عذاب وجدان داشتم از اينكه خدا رو روزي 1000 مرتبه شكر نكردم. يه عكس هم ضميمه كردم كه البته مال پايين شهر نيست اما شعور بعضي ها رو خوب مي رسونه.
[QUOTE=heiran;104719]سلام دوستان این شاید از اولین عکس های مثلا اجتماعیه من بود (شاخه ای که خیلی میپسندم) مخصوصا عکسهای خیابانی از خانواده ها و ...
عکس درست حسابی آپ نشده بود بفرمایید
پ.ن : مدیران عزیز لطف میکنند و پست قبلی رو پاک میکنند. ممنون...
محمدحسین قاسمی
علم-فلسفه-هنر و مذهب عالیترین مظاهر نیاز و آرمان بشر برای کشف نظم و ترتیب و هماهنگی در جهان هستند
سلام
مراسم شام غریبان
محمد بهی :)
Canon 450 D 18-55 is + 17 - 70 Sigma
sony sybershot H5
به جای لعنت فرستادن بر تاریکی شمعی بیفروز