با سلام.من فکر می کنم ارتفاع فواره مشکل داره اگریکم ارتفاع فواره را پایین تر بیاری احتمالا بهتر می شود
با سلام.من فکر می کنم ارتفاع فواره مشکل داره اگریکم ارتفاع فواره را پایین تر بیاری احتمالا بهتر می شود
بندر انزلی
يه نويسنده با قلمش در مردم نفوذ ميكنه ويه عكاس با نگاهش
حاشیه شهر بندرعباس زمستان 93 - پسر بچه عشایر
اصفهان/پیرمردی در حال تراشکاری سنتی (به قطعات برنجی تراشکاری شده در عکس "لاله" گفته میشه )
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
کردستان زمستان 93
مردمان روستا عشق خاصی به حیوانات اهلی که پرورش میدهند دارند و من این رو بارها مشاهده کردم
ضمن عرض سلام خدمت همه بزرگواران
این عکس رو حدوداً در اواخر سال 93 در یکی از مناطق زیبای گیلان گرفته بودم ، اگر لایق بدونید خواستم برای همه به اشتراک بزارم چون یکی از خاص ترین عکس هایی بود که حقیر تو این 5 سال سر و کله زدن با دوربین گرفتم.
هیچ آمادگی و برنامه ایی برای ثبت این عکس نداشتم و بصورت خیلی اتفاقی این عکس گرفته شد.
زمانی که برای خلق یک تصویر HDR داخل یکی از لوله های سیمانی در زیر پل رودخانه سفید رود واقع در منطقه چهارده گیلان بودم،
که از قضا به لطف دوستان در تاپیک HDR هم عکسش موجود هست : http://forum.akkasee.com/attachments...deh-.-hdr1.jpg
و درگیر با دوربین بودم یک جوان ماهیگیر در جلو کادر دوربین ظاهر شد که بدون معطلی چند شات ازش گرفتم که فقط یک شات به درستی ثبت شد.
اتفاقاً قرار بود این عکس رو در تاپیک بهترین عکس سال گذشته فروم قرار بدم که متاسفانه فراموش کردم.
موقیت و نحوه گرفتن این عکس برای من خیلی خاص هست،امیدوارم در آینده ثبت های بهتری داشته باشم.
با آرزوی موفقیت برای همه
گيلان-اشكورات-1393-مراسم حنابندان و جهيزيه يكي از روستاهاي البرز مركزي
پرتره کوک روستایی در روستای زیبای فیل بند ، واقعا مردمان مهمان نواز و خوبی بودن با روی خوش پذیرای من و دوربینم بودن
با سلام
دختر بلوچ در کنار مادربزرگش، روستاهای اطراف جاسک زمستان 92