سسك كوچك
[IMG]http://i7.*******.com/89l0uq8.jpg[/IMG]
سسك كوچك
[IMG]http://i7.*******.com/89l0uq8.jpg[/IMG]
سید موید نبیعیCanon EOS 30D - Canon EF 100-400mm f/4.5 5.6 L IS USM - Sigma 18-50mm f/2.8 EX DC SLD - Flash 580EX II
Av Mode, F/7.1, Sh Speed 1/40 sec, ISo 80
آقي نبيعي عكساتون عاليه
برای اشکان اجاقی با احترام،...من هم به عكاسی از حیات وحش و مخصوصا عكاسی پرندگان خیلی علاقه دارم
امروز سوار ماشین از کنار دریا می گذشتم ،بارون هم می بارید،همینجور که داشتم دریا رو نگاه می کردم یک هو دیدم تعداد زیادی از پرندگان دریایی -که در اینجا (بوشهر) به نام ملیل (molil),ورنگ دیگر و بزرگترش شالو (shaloo) نامیده میشوند-بالای ساحل دور یک نخل جمع شده اند، مانند وقتی که گنجشکان مار می بینند،دوربین رو از غلاف در آوردم و چند تا عکس گرفتم.
جلوتر که رفتم متوجه شدم تو اون شرایط یک جوونی ایستاده و با لذت نون تیکه تیکه می کند و به اون ها میده .می گفت این ها هم گناه دارند. ،یاد علوفه دادن به حیوانات کوهی در همدان تو این هوا افتادم.
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
سلام مرسی واقعا از لطفتون ممنونم .. جریانات عكس واقعا جالب بود و اون جوون كه داشت نون خرد میكرد واقعا افراد زیادی هستند در كشورمون كه به پرنده ها و بقیه حیوانات احترام قایلند .. (البته جوانان كمتر ) فقط مشكل اینجاست كه اكثریت مردم به محیط زیست و حیات وحش توجه نمیكنند ( مخصوصا مسولان) ..اگر زمینه برای فعالیت این افراد ایجاد بشه میتونیم كار های بزرگی انجام بدیم البته الان هم گروههایی هستند كه به این مسایل میپردازند و كارشون رو هم تحسین میكنم ولی این نسبت به كشور های دیگه خیلی كمه (متاسفانه) ..خلاصه بحص طولانی نشه .. و اما در مورد عكس كه خیلی زیباست با زاویه ی مناسب ولی یه كمی باید رنگ غالب رو (كه آبی است) كمتر كنید تا عكستون بهتر بشه .. كار اسونیه میتویند در فوتوشاپ با استفاده از لو لز (levels( این كار ور انجام بدید . موفق باشید
We have the ability to make images that will teach people about endangered species and places needing protection, pictures that can even change minds, and we have a responsibility to do it
يه زماني من بندرعباس بودم .
اوونجا يه منطقه قديمي داشت بنام سووروو كه خونه هاش در ساحل و تقريبا" چسپيده به دريا بودند .چون خوابگاه ما در اين منطقه بود با مردم زياد برخورد داشتم انسانهاي اصيل و بسيار با فرهنگي بودند . چيز جالبي كه ازشون ميديدم اين بود كه هر روز به پرنده هاي ساحل و مرغهاي دريايي غذا ميدادند .و اينو به بچه هاشون هم ياد ميدادند .
آقاي محمدي عكس بسيار زيبايي گرفتيد بهتون تبريك ميگم .
تو زمستون وقتی شبها هوا خیلی سرد میشه مخصوصا هوای خارج از شهرها پرنده ای به نام زاغ كه از همون خانواه كلاغه (فكر كنم) فقط كمی بزرگتر و كلا مشكی رنگه ، بصورت دسته ای به داخل شهرها میان كه هوا گرمتره
تو مشهد هم این زمستون كه فوق العاده هوا سرده این پرنده ها فكر كنم در دسته های هزارتایی میان داخل شهر و رو درختهای پارك ملت و دانشگاه فردوسی (معدود درختهای باقیمانده در شهر) میشینند
كه صحنه های جالبی بوجود مباد
البته من چون 3 پابه نداشتم تو نور كم نتونستم خوب عكس بگیرم
محمد امدادی
کد HTML:[attach]4140[/attach]
[attach][/attach]کد PHP:
4141