کشیم بزرگ - تالاب چغاخور - چهارمحال و بختیاری :
کشیم بزرگ - تالاب چغاخور - چهارمحال و بختیاری :
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
جغد کوچک
محمد رضا شهاب
کشیم گردن سیاه
یک سوال از اساتید این شاخه دارم.
دو روز عازم محلی بودیم برای کوه نوردی ( اسم محل نمیگم که در ادامه علتشو متوجه میشین )
یک قلاده خرس قهوهای ماده و دو تولش در مسیر دیدیم که به سمتون هم اومد و با تجربه دوستی که همراهمون بود، خطر رفع شد.
حالا سوالی که برام پیش اومده.
این مواقع بهتره به نهاد ذیربط اطلاع داده بشه به امید اینکه فکری برای امنیت این قلاده بردارن که به دست یک از خدا بی خبری شکار نشن یا برعکسه، احتمال داره اطلاع بدیم و باز اونجا به افراد سودجو اطلاع بدن و برن شکارشون کنن؟!
اینطور مواقع خودتون رو خسته نکنیدامیرجان! به هرنهادی هم اطلاع بدید هیچ فکری نمیکنند. والبته شکاربان ها هم تاحدودی درعدم جدیت کارشان هم حق دارند.ممکن است وسط ناکجااباد ازخدابیخبری به انها شلیک کند.ممکن است خودشان درماقع لزوم شلیک کنند واگر اشتباهاتیرشان به شکارچی خوردبایدجواب مراجع قانونی را بدهند! جداازاین مسئله کلا به هرجا هم اطلاع دهیدبرای حیوان مذکور مامور وظیفه بگیروگماشته قرار نمیدهند
little owl
با توجه به کیفیت بسیار بد بارگذاری در فروم ، من لینک کیفیت بهتر این عکس و عکس کشیم گردن سیاه رو براتون میزارم البته ابعاد 2048 در نظر گرفتم که از لحاظ حجمی راحت قابل باز کردن باشه ....... امیدوارم دوست داشته باشین
http://cdn.persiangig.com/preview/bV..._5507.jpg1.jpg
کشیم گردن سیاه
http://cdn.persiangig.com/preview/1W...5/IMG_5219.jpg
ویرایش توسط nejadi : Monday 9 May 2016 در ساعت 15:12
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
دوست با تجربه ای که همراهمون بود، گفت به دو علت مستقیما بهمون حمله نمیکنه.
یکی اینکه توله هاش هم بودن و چند قدم که سمتون اومد، دوباره برگشت پیش توله هاش.
دوم اینکه همون زمان که خرس جلو اومد، دوستمون گفت ما هم باید جلو بریم.
و وقتی خرس برگشت، دوستمون گفت باید هر چی زودتر از این منطقه خارج بشیم که خرس نر پیداش نشه و از منطقه ی اونجا خارج شدیم.
اینا رو هم گفتم که اولا کسی انشالله با این شرایط روبرو نشه، ولی اگه شد بتونه استفاده کنه.
ارادتمند.
cnanon1200d&55-250is
f=6.3
exposure time=1/1000
CANON60D&TAMRON180MM&55-250IS