درود...ممنونم از لطف و توجهتون و نظر مثبتتون راجع به عکس...
بدنه کانن 5 مارک 3
لنز سیگما 150-600 C
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
درود بر شما
در ابتدای شروع عکاسی همیشه فکر میکردم به صرف داشتن یک لنز ۴۰۰ میلیمتر میتوانم عکاس حیات وحش شوم.امروز که از لنز ۶۰۰ میلیمتر استفاده میکنم متوجه شدم عکاسی حیات وحش به مهارت و تخصص و صبر و حوصله و ... نیاز داره و لنز و بدنه شرط لازم است ولی کافی نیست.
همه ما در ابتدای شروع عکاسی با دیدن یک عکس خوب علاقمند میشویم بدانیم تجهیزات مورد استفاده عکاس چه بوده است.البته تاثیر تجهیزات را رد نمیکنم خصوصا در مورد ژانرهایی مثل حیات وحش و نجومی و ... ولی تجهیزات فقط وسیله است.
در خصوص عکاسی حیات وحش عرض کنم دوستانی که تجربه استفاده از لنزهای تله را ندارند همیشه فکر میکند یک لنز ۴۰۰ یا ۶۰۰ معجزه میکند در صورتی که چنین نیست.برای عکاسی از حیوانات باید به آنها نزدیک شد. باید شرایط نوری خوبی داشت.باید صبح زود در یک مکان کمین کرد.باید ساعتها منتظر ماند.باید با رفتار حیوانات آشنا بود...
خلاصه اینکه عکاسی حیات وحش خیلی سخت تر و پیچیده تر از اونی هستش که قبل از شروعش فکر می کردم.
موفق باشید.
ولی خب باید قبول کنیم که برای عکاسی از یک روباه داشتن یک لنز ۱۵۰-۶۰۰ خیلی کار رو ساده تر میکنه تا یه لنز ۲۴-۱۰۵
اگر دوستان در تصاویری که ارسال میکنن نوع لنز و اگزیف رو هم ضمیمه کنند خیلی بهتره.
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED
عکس خام هستش معذرت چون ادیت بلد نیستم
خام یا پخته بودن عکس مهم نیست.ثبت درست عکس مهمه که در اینجا هیچ یک از استانداردهای عکاسی حیات وحش رعایت نشده.
- شرایط نوری نامناسب
- عمق میدان نامناسب
- فوکوس نادرست
- نور نامناسب
- زاویه و کادربندی غلط
- ...
عکسهای زیبایی که از حیات وحش میبینید نتیجه رعایت اصول عکاسی است نه ویرایش.البته ویرایش نهایی عکس لازم است ولی عکس شما پتانسیل ویرایش هم ندارد.
توصیه میکنم در مورد عکاسی حیات وحش بیشتر مطالعه کنید و عکس خوب ببینید و بعد اقدام به فشردن شاتر نمائید.
موفق باشید
بله فرمایش شما درست هست اشکالات زیادی داره که بخاطر بی تجربه بودن من هست.
در مورد شرایط نوری این پرنده فقط به مدت نیم تا یکساعت بعد از طلوع افتاب اقدام به اب خوردن میکرد.
برای فوکوس 3D Tracking رو انتخاب کردم سرعت اب خوردن این پرنده خیلی بالا بود . سه روز به اون منطقه میرفتم ولی تمام ثبت هام خارج از فوکوس بود.
میشه راهنمایی بفرمایین برای ثبت پرنده های با سرعت بالا چه تنظیمات فوکوسی انجام بدم.
بادی 5500 , لنزی هم که این عکس رو گرفتم 70-300 tamron
ویرایش توسط reza1984 : Thursday 13 July 2017 در ساعت 16:28
ولی اگر من این نکات رو نگم و به یک تشکر اکتفا کنم دوست عزیزمون اقا رضا دفعه بعد هم چنین عکسی میگیره ولی با گفتن نقاط ضعف عکس٬ قطعا در شش ماه آینده شاهد عکسهای بسیار بهتری از ایشون خواهیم بود.
دوست انست.که معایب دوست
همچو اینه. روبرو گوید
نه که چون شانه. باهزار زبان
پشت سر.رفته موبمو گوید
موفق باشید