این پذنده دوست عزیز نابالغ بکی از چکچک ها ست که تشخیص من چکچک کوهی است یک کم سخت از روی این عکس ممنون بابت این ثبت دوست عزیز
با احترام
سید بابک موسوی
این پذنده دوست عزیز نابالغ بکی از چکچک ها ست که تشخیص من چکچک کوهی است یک کم سخت از روی این عکس ممنون بابت این ثبت دوست عزیز
با احترام
سید بابک موسوی
سلام آقای موسوی عزیز
خوشحالم که استادی با تجربه شما در عکاسی حیات وحش به جمع فروم پیوسته ، امیدوارم بتوانیم از تجربه و نظر شما کمال استفاده را ببریم .
ارادتمند
بهزاد فراهانچی
TO SEE OR NOT TO SEE
اقای فراهانچی عزیز این پرنده Whinchat نیست . این پرنده نر چکچک گوش سیاه است پرنده شما به دلیل داشت گلوی شفید که دارای نوار چشمی سیاه عریضی است که در ناحیه گوشپرها پهن می شود اما به بالهای سیاه نمی رسد در عکس شما به نظر کمی متصل می ابد که احتمالا ناشی از نحوه نشست پرنده است به هر حال به نظر من چکچک گوش ساه است oenanthe hispanica
سلام عکس زیبایی است ولی یک نکته که عکاسان حیات وحش رعایت باید بکنند ابن که حتی الامکان به لانه پرنده ها نزدیک نمی شوند و هرگز به تخمهایشان دست نمی زنند چون در بیشتر موارد والدین تخمها را رها می کنند متاسفانه خواهش می کنم دوستان حتما به این نکته توجه کنند حتی به هم زدن شاخه های حاشبه لانه هم بعث همین رفتار می شود
سلام
خب من هم سلام و عرض ادب میکنم خدمت استاد موسوی عزیز و خوشامد میگم بهشون.
خیلی خوشحال کننده است حضور افراد باتجربه و با معلوماتی چون شما در جمع علاقهمندان.
همچنین جا داره که به دوست بسیار خوبم علی علیاسلام هم خوشامد بگم.
دوستان همفرومی این دو عزیز بدون اغراق از Birdwatcherهای بسیار خوب و مطرح ایران هستند.
و همچنین هر دو از فعالان، دوستداران و حامیان حیاتوحش و بسیار با معلومات و با تجربه در این زمینه در کشورمون هستند.
البته آقای موسوی عزیز هم با مجموعه عکسهای بینظیر خودشان نیازی به معرفی ندارند و جهت اطلاع دوستانی که شاید آشنایی نداشته باشند عرض کردم.
امیدوارم دوستان بتوانند از حضور این دو عزیز در زمینه عکاسی و یا آشنایی با پرندگان و حیات وحش آنطور که شایسته است استفاده لازم را ببرند.
باز هم به هر دو عزیز صمیمانه خوشامد میگم
مجتبی ناظمی
Birdie 06
Reykjavik, Iceland. Nov 08
Camera:Nikon D300 with Nikkor 70-200 @ 170mm - F 5 - S 1/200 - (-0.7 EV) - ISO 200 - A - Handheld
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D