دوستان با این سیستم موافق هستین که عکسهای سینمایی، تلویزیون و یا تاتر رو اینجا نقد و بررسی کنیم؟؟؟
دوستان با این سیستم موافق هستین که عکسهای سینمایی، تلویزیون و یا تاتر رو اینجا نقد و بررسی کنیم؟؟؟
Nikon
وحید شاهوند
خانه برنالد البا
كارگردان ميكائيل شهرستاني
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
درود
پیشنهاد خوبیه منتهی یه مشکل این وسط وجود داره ... مخصوصا در عکاسی تاتر !
مشکل هم اینجاست که اصولا عکاسی تاتر علاوه بر اینکه به نظر من از سخت ترین شاخه های عکاسیه ( منظور عکاسی تاتری است که عکس خود به تنهائی یا حداکثر با یک پاراگراف متن باید بتونه چکیده و هدف اصلی تاتر رو به بیننده برسونه ) یه مشکل بزرگ داره و اون اینه که کسی که عکس رو می بینه و احتمالا قصد نقد کردن عکس رو داره باید حداقل یک بار تاتر مورد نظر رو دیده باشه ... چرا ؟؟ چون نقاد باید به تم کلی نمایش و فضاهای موجود در اون نمایش مسلط باشه تا بتونه تشخیص بده عکسی که ارائه شده تا چه حد تونسته پیام و هدف تاتر مورد نظر رو به بیننده برسونه ... به عبارتی عکاسی تاتر فارغ از کادربندی و نور سنجی خاصی که داره باید بتونه از لحاظ محتوایی هم با بیننده ارتباط برقرار کنه ( چیزی که در کمتر عکس تاتری دیدم ) ... البته عکاسی کلی تاتر مقوله ای جداست ./
به نظر من بزرگترین مشکل عکاسی تاتر در کشور ما هم همین امر هست البته این مشکل در عکاسی از فیلم یا عکاسی سینما هم وجود داره اما با توجه به گستردگی پخش این رسانه ها مسلما بیننده بیشتری کار رو می تونن ببینن و در ارتباط با عکاسی کار نظر بدهند ./
در کل به نظر من عکاسی تاتر علاوه بر خلاقیت بالائی که طلب می کنه نیازمند تفکر خاصی نیز هست که بجز عده معدودی که کارهاشون رو دیدم و اکثرا از عکاسان بنام کشور هستند بقیه به نوعی می شود گفت در حال درجازدن هستند ، فراموش نکنیم که عکاسی از چهره یک هنرمند سر صحنه فیلم شاید برای خود اون شخص جذابیت داشته باشه اما بیننده ای که عکس فیلمی را می بیند توقع دارد چیزی بیش از چهره یک یا چند هنرمند یا بر فرض حرکت خاص یک بازیگر بروی صحنه ببیند و آن تم ، معنی و هدف عکس است ( باز هم تاکید می کنم عکاسی بصورت کلی از تاتر یا به عبارتی عکاسی مجموعه ای مد نظرم نیست ) ./
شرمنده اگر پر حرفی شد ! یه چند وقتیه دستم تو تایپ کردن شکر خدا خوب تند شده ! :biggrin:
البته چون کار من عکاسی سینما است
میتونم بعد از اکران فیلم عکسهای مربوطه را اینجا منعکس کنم، اینجوری هم شما فیلم رو میبینید و بعد راجع به عکسهای فیلم بحث میکنیم، بعضی از عکاسان فیلم میگویند که عکس فیلم میتونه بر عکس موضوع فیلم باشه، بیننده وقتی برای مشاهده یک فیلم به سالن سینما میره، اول از همه عکسهای فیلم رو میبینه، با دیدن عکسها میتونه در جریان داستان فیلم قرار بگیره ولی وقتی فیلم رو که میبینه همه فکرهایی که راجع به فیلم داشته از بین میره، که خود من در چندین مورد اینکارو انجام دادم که خوبم جواب داده
Nikon
وحید شاهوند
بهاره افشاری در نمایی از فیلم سینمایی سه درجه تب به کارگردانی حمیدرضا صلاحمند
ویرایش توسط vahid_cinema : Wednesday 7 July 2010 در ساعت 12:45 دلیل: مشکل آپلود عکس
Nikon
وحید شاهوند
لطفاً جای دیگه آپلود کنید . سرورتون فیلتره
الان اومد! اینم احتمالاً از ایرادات است.
راز ماهي طلائي اكواريوم اقاي ژان...كارگردان احمد ايرانخواه...اجرا در تالار مولوي
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
جناب خدامی عزیز
لطف می کنید به همراه عکسهای زیباتون یه خلاصه ای از نمایشنامه با نام بازیگران و کارگردان و زمانهای اجراء قرار بدهید ... اگر هم یک نمای کلی به همراه عکسها باشه فکر کنم جالب تر بشه ./
ایام بکام