ارتفاعات روستای زیارت - استان گلستان
ارتفاعات روستای زیارت - استان گلستان
سلام
جناب حمزه ای بازهم مثل همیشه شاهد ثبت زیبائی از شما هستیم ، فقط درصورت امکان مکان عکاسی را هم قید بفرمائید . حدس بنده ارتفاعات کلک چال است . صحیحش را شما بفرمائید
ممنونم
ببخشید من تازه امروز تصادفی پست شما را دیدم. کاش با وجود بیشتر شدن مدیران، نسبت به تایید سریعتر پستها در "عکسهای شما" اقدام میشد. عکسهای من معمولا روز بعد، دو روز بعد، حتی یک بار 3 روز بعد تایید شد!
محمدرضا جان اینجا دره ایگل، دامنه شمالی قله توچال است. یعنی پشت اون ابرها میشه تهران و کلک چال.
پست شماره 347# آقای سهیل :
استفاده از سرعت شاتر کم که برای محو کردن جریان آب انجام شده به همراه استفاده از دیافراگم 32 (و احتمالا ً بدون وجود فیلتر ND ) منجر به اوور اکسپوزد شدن قسمتهای برفی عکس شده و عملا ً هیچ حسی از برف را تداعی نمیکند.
در عکاسی از برف (بخصوص نوع تمیزش) زاویه و میزان نور بسیار اهمیت دارد ؛ اگر نه با حاشیه سفید کاغذ یا صفحات وب مو نمیزند .
به نکته خوبی اشاره کردید
من هم باهاش برخورد کردم و فقط میتونم بگم اینجاست که CPL نشون میده به چه دردی میخوره ... چه در زیر نور مستقیم آفتاب چه در ابر و سایه برف رو کاملا با کنتراست زیادی نسبت به رنگ های سفید ثبت میکنه ... تجربه ی خوبیه پیشنهاد میدم حتما از این فیلتر استفاده کنید ...
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
ممنون از راهنمایی تون دقیقاً درست فرمودید فیلتر ان دی به همراه نداشتم و یه ناچار از پلاریزه و دیاف خیلی تنگ استفاده کردماستفاده از سرعت شاتر کم که برای محو کردن جریان آب انجام شده به همراه استفاده از دیافراگم 32 (و احتمالا ً بدون وجود فیلتر ND ) منجر به اوور اکسپوزد شدن قسمتهای برفی عکس شده و عملا ً هیچ حسی از برف را تداعی نمیکند.
در عکاسی از برف (بخصوص نوع تمیزش) زاویه و میزان نور بسیار اهمیت دارد ؛ اگر نه با حاشیه سفید کاغذ یا صفحات وب مو نمیزند