سلام
از لحاظ سوژه ای خوبه اما لنزم کثیف بود و هر چی تمیز می کردم کثیف تر می شد (زیر برف) واسه همین دور چراغ نور پخش شده.
چند وقته احساس می کنم بد عکس می گیرم. اگه نظری بود جتما بگید.
عليرضا تارا
مهدی روجایی
چقدر سخته عکاسی در 12- درجه ! ...اصلا کلا تعریف دیگه ای پیدا میکنه.
در حسرت روزای برفی امسال موندیم شدید
http://www.irupload.ir/images/bl1cnqbzqxr71azsczn.jpg
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
سلام
بالاخره پس از ماهها انتظار هفته گذشته تهران سفید پوش شد و یکی از بهترین شرایط برای عکاسی آماده شد. دیروز با یک هفته تاخیر با این تصور که در ارتفاعات و دامنه کوهها میشه هنوز به سوژه های دست نخورده و پربرف دست پیدا کرد با یکی از دوستان دوربین و سه پایه بدوش زدیم به منطقه دارآباد که دیدیم ای دل غافل حتی بکرترین محل هایی که قبلا کسی پیدا نمیشد برفها آنچنان لگد مال شده و به لطف مردم بافرهنگ پیک نیک روی قلیان بدست, ذباله ها چنان کمپوزیسیون رنگی دلپسندی با مناظر برفی ایجاد کرده که ناخودآگاه سرذوق آمدیم و خوشحال از اینکه صحنه هایی که بدنبالش بودیم دست نخورده لگد مال شده وقت را غنیمت شمردیم و با حرص و ولع شروع به شاتر زدن کردیم اما پس از چند دقیقه دود لطف گردشگران محترم آنچنان چشمی از ما سوزاند و فضا را پر کرد که ترجیح دادیم مزاحم دود و دم گردشگران دودی نشویم و بگذاریم از قلیانشان در این طبیعت زیبا لذت ببرند. آخر این بندگان خدا چه گناهی کرده اند که بایستی امثال ما که طبیعت را پاک و دست نخورده می پسندند تحمل کنند؟
تصویر زیر حاصل تلاش دیروزه , منتظر راهنمایی و نقد دوستان محترم هستم.
متاسفانه انقدر سرم شلوغه به کسب درامد که کارهایم بیشتر به سیا مشق میماند تا ارایه کاری دلپذیر.. با پوزش
ارتفاعات سپید پوش دره دولت آباد نزدیک قله شیرباد - خراسان - مشهد
سلام
جناب منصوری ممنون از ارسال این 2عکس زیبای زمستانی.
اگر ممکنه لطف کنید و اطلاعات این 2عکس رو بفرمایید ممنون می شم. و دیگه اینکه برای عکس اول از فیلترخاصی استفاده کردید؟(به دلیل شکل جالب وستاره ای شدن خورشید)
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
با سلام به شما کاربر محترم
عکس اول
Camera Maker: Canon
Camera Model: Canon EOS 7D
Lens: 11-16mm
Focal Length: 11mm
Aperture: f/14.0
Exposure Time: 0.0025 s (1/400)
در عکس اول بدلیل برخورد شدید نور خورشید با پره های دیافراگم اینطور شده که یکی از خصلت های لنز 11-16 tokina هستش بدون فیلتر بخصوصی گرفته شده
عکس دوم
Camera Maker: Canon
Camera Model: Canon EOS 5D Mark II
Lens: EF70-200mm f/2.8L IS II USM
Focal Length: 168mm
Aperture: f/9.0
Exposure Time: 0.0013 s (1/800)
ISO equiv: 100