امير جان عكس قشنگ و آرام بخشيه! اسكله كيشه؟
هر چند نور چراغ زرد بوده اما به نظرم كمي Naturalize كردن مي تونست آرامش عكس رو بيشتر كنه.
ممنون :)
امير جان عكس قشنگ و آرام بخشيه! اسكله كيشه؟
هر چند نور چراغ زرد بوده اما به نظرم كمي Naturalize كردن مي تونست آرامش عكس رو بيشتر كنه.
ممنون :)
ویرایش توسط Kavan : Friday 27 November 2009 در ساعت 12:05
سلام.
88/9/15 سالروز شهادت خبرنگارانی و عکاسانی که خودشون خبرساز شدن.
روحشان شاد یادشان گرامی(اینم چند عکس از سالروز اصحاب رسانه):(:(
نمیدونم تولدش رو باید تبریک گفت یا شهادتش.............خیلی خوبه که آدم روز بعد تولدش..........نمیدونم دیگه چی بگم.فقط یادشون گرامی وبرای شادی روحشون صلوات بفرستید.
جوادجان پسر عمه عزیز شهادتت مبارک تو که بعد سفرت میخواستی یه عمل سخت انجام بدی تو که قرار بود خواهر عزیزت رو از مرگ نجات بدی چرا چرا تو تو.یادت گرامی:(
با درود.
امیدورام که زیاد با موضوع تاپیک غریبه نباشد. چند تاپیک را دور زدم تا اینکه به گمانم به اینجا از همه بیشتر میخورد. اگر بی ربط است ضمن پوزش خواهشمندم زحمت جابجایی را مدیران گرامی بکشند. با سپاس.
عکس در روز پایانی آموزش شنای دخترم و چندین کودک دیگر گرفته شده که ناگهان پاپانوئل برای اهدای دیپلم شنا به کودکان وارد اتاق شد و همه را مانند همیشه حیرت زده کرد
سلام !!
A good photograph is knowing where to stand. - Ansel Adams
با درود دوباره.
چند روز پیش که شب نوبل و اهدای جوایز شناخته شده آن بود جشنی هم به نام لوسیا در برخی از کشورها بویژه در سوئد (که گمان کنم بزرگترین کشور برگزار کننده این جشن است) برگزار شد که خوب مدارس هم بگونه کوتاه تری توسط کودکان آنرا برگزار میکند. این عکسها در مدرسه دخترم گرفته شده اند.
سلام
متروی تهران
پائیز 88
خیلی با خودم کلنجار رفتم که این ویرایش رو انجام بدم یا نه ولی بالاخره انجام دادم
دلشاد باشید
یا علی
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
سلام:
سلام
افشين جان ياد فيلم بي بي چلچله افتادم
فرهاد حسيني