عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!
سینا خان با تشکر از عکسی که گذاشتید من فکر نمی کنم این عکس با محوریت انسان گرفته شده باشه و یا به عبارت دیگر با محوریت انسان درک بشه
تصور من از این تصویر پارکی است که امکان خلوت کردن در آن وجود دارد
پشت کردن سوژه به تصویر هم مزید علت شده است
به نظرم حداقل اگر به میزان کافی به سوژه نزدیک می شدید و کمی هم از تکنیک های عکاسی استفاده می کردید نتیجه مطلوبتری عاید می شد
هر چند که در این عکس هم سعی شده از عمق میدان استفاده شود اما بدلیل فاصله زیاد سوژه آن معنایی که در ذهن شما بوده به بیننده منتقل نمی شود.
موفق باشید
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
ویرایش توسط M-ESMAILZADEH : Saturday 5 May 2012 در ساعت 16:32
سلام
اینجا از اون جاهائیست که باید کمی بر واقعیت دست برده میشد و ماه از آسمان حذف می شد ( بر خلاف نظر خودم که مخالف ادیت های اینگونه ام ) این صحنه و کادر بندی شما حیف است که با بودن ماه دچار ضعف گردد ماه بد جوری چشم رو مشغول خودش میکنه.
ممنون از این ثبت و اشتراک آن
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
جناب فرید ثبت خوبی است . مخصوصا حالت صورت و نگاه سوژه شما که خیلی خاصه . یک جور غم و سنگینی بار نگاه که خیلی تاثیر گذاره . واقعن درک اینکه در پس اون نگاه تلخ و اندوهگین چه تجارب و چه دنیایی نهفته گاهی برای من حتی در قالب تصور هم سنگینه .
اما در مورد عکس چند پیشنهاد داشتم . هر چند شاید از نگاهی رنگی بودن اون گلهای روسری و فضا کنتراستی رو با حال و هوای سوژه ایجاد میکنه به خصوص رنگ قرمز روی لپ های این خانم که بسیار هم زیباست. اما اشباع رنگهای قرمز کمی فضا رو غیر واقعی کرده و برای چشم خسته کننده میتونه باشه .
من این فضا رو با مونوکروم بیشتر هماهنگ و متناسب می بینم . و ایکاش از حضور المان دیوارها و فشار اونها بر سوژه بیشتر استفاده میکردید.
به هر حال پیروز باشید.
ممنون دوست عزیز غالب رنگها در ابیانه همین رنگ هست اصولا اولین چیزی که از ابیانه به ذهن میرسه دیوارها به همین رنگ هست منوکرم انجام دادم به نظر خودم رنگی ان زیباتر امد